Civiele Techniek Belgi? NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Civiele Techniek Belgi? NV
Private companiesPersonal Services • Civiele Techniek Belgi? NV

Contactgegevens Civiele Techniek Belgi? NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Civiele Techniek Belgi? NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Civiele Techniek Belgi? NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smederijstraat 15; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Telefoon (phone): 03 633 00 00 (+32-03 633 00 00) 03 633 00 00 (+32-03 633 00 00)

Fax (fax): 03 633 01 23 (+32-03 633 01 23) 03 633 01 23 (+32-03 633 01 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Civiele Techniek Belgi? NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Civiele Techniek Belgi? NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Civiele Techniek Belgi? NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Civiele Techniek Belgi? NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Civiele Techniek Belgi? NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Civiele Techniek Belgi? NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Civiele Techniek Belgi? NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Civiele Techniek Belgi? NV
Products information Civiele Techniek Belgi? NV

BTW identificatienummer (tax): BE08928558349
Ondernemingsnummer: 3562561035
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Civiele Techniek Belgi? NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes - Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Civiele Techniek Belgi? NV
(Get full report from official database of BE for Civiele Techniek Belgi? NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Civiele Techniek Belgi? NV
Addition kinds of activities for Civiele Techniek Belgi? NV

317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting

Werken bij Civiele Techniek Belgi? NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Civiele Techniek Belgi? NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Civiele Techniek Belgi? NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Civiele Techniek Belgi? NV. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Civiele Techniek Belgi? NV in sociale netwerken
Look for responds of Civiele Techniek Belgi? NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Civiele Techniek Belgi? NV. Laat een reactie achter voor Civiele Techniek Belgi? NV. Civiele Techniek Belgi? NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Civiele Techniek Belgi? NV. Leave a respond for Civiele Techniek Belgi? NV. Civiele Techniek Belgi? NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Civiele Techniek Belgi? NV op de google maps. Adres en contacten Civiele Techniek Belgi? NV
Location of Civiele Techniek Belgi? NV on the google maps. Address and contacts of Civiele Techniek Belgi? NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Civiele Techniek Belgi? NV Civiele Techniek Belgi? NV: Gypen BVBA | MOTO VERTE | COMTECH SYSTEMS | ETIENNE NAUDTS | HAS

Other related companies as Civiele Techniek Belgi? NV: Gypen BVBA | MOTO VERTE | COMTECH SYSTEMS | ETIENNE NAUDTS | HAS

Civiele Techniek Belgi? NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Civiele Techniek Belgi? NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08928558349. Het bedrijf Civiele Techniek Belgi? NV bevindt zich op het adres: Smederijstraat 15; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pipes - Plastic. Producten gemaakt in Civiele Techniek Belgi? NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Civiele Techniek Belgi? NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Civiele Techniek Belgi? NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Civiele Techniek Belgi? NV, openstaande posities, locatie van Civiele Techniek Belgi? NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Civiele Techniek Belgi? NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Civiele Techniek Belgi? NV, company assigned to the tax number BE08928558349. The company Civiele Techniek Belgi? NV is located at the address: Smederijstraat 15; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pipes - Plastic. Products created in Civiele Techniek Belgi? NV were not found.
The main activity of Civiele Techniek Belgi? NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Civiele Techniek Belgi? NV is not available. You also can look at reviews of Civiele Techniek Belgi? NV, open positions, location of Civiele Techniek Belgi? NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Civiele Techniek Belgi? NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Civiele Techniek Belgi? NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Civiele Techniek Belgi? NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Civiele Techniek Belgi? NV, employees, financial statistics.