Construct Neyrinck BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Construct Neyrinck BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Construct Neyrinck BVBA

Contactgegevens Construct Neyrinck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Construct Neyrinck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Construct Neyrinck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciebaan 76; 8880; Ledegem, België

Telefoon (phone): 056 50 99 07 (+32-056 50 99 07) 056 50 99 07 (+32-056 50 99 07)

Fax (fax): 056 50 43 95 (+32-056 50 43 95) 056 50 43 95 (+32-056 50 43 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Construct Neyrinck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Construct Neyrinck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Construct Neyrinck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Construct Neyrinck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Construct Neyrinck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Construct Neyrinck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Construct Neyrinck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Construct Neyrinck BVBA
Products information Construct Neyrinck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06529418945
Ondernemingsnummer: 5022918701
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Buildings - Metal; Garden & horticultural machines; Steel (Stainless)

Product categorie (product category): Pipes - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Construct Neyrinck BVBA
(Get full report from official database of BE for Construct Neyrinck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Construct Neyrinck BVBA
Addition kinds of activities for Construct Neyrinck BVBA

02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
14299906. Marmeren, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marble, crushed and broken-quarrying
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij Construct Neyrinck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Construct Neyrinck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Construct Neyrinck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Construct Neyrinck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

Zoek naar antwoorden van Construct Neyrinck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Construct Neyrinck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Construct Neyrinck BVBA. Laat een reactie achter voor Construct Neyrinck BVBA. Construct Neyrinck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Construct Neyrinck BVBA. Leave a respond for Construct Neyrinck BVBA. Construct Neyrinck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Construct Neyrinck BVBA op de google maps. Adres en contacten Construct Neyrinck BVBA
Location of Construct Neyrinck BVBA on the google maps. Address and contacts of Construct Neyrinck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Construct Neyrinck BVBA Construct Neyrinck BVBA: Accessoire | DE DORLODOT | Hooft Ann | LENNOX BENELUX | CAF?S LI?GEOIS

Other related companies as Construct Neyrinck BVBA: Accessoire | DE DORLODOT | Hooft Ann | LENNOX BENELUX | CAF?S LI?GEOIS

Construct Neyrinck BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Construct Neyrinck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06529418945. Het bedrijf Construct Neyrinck BVBA bevindt zich op het adres: Provinciebaan 76; 8880; Ledegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pipes - General. Lijst met producten zijn Buildings - Metal; Garden & horticultural machines; Steel (Stainless).
De hoofdactiviteit van Construct Neyrinck BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Construct Neyrinck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Construct Neyrinck BVBA, openstaande posities, locatie van Construct Neyrinck BVBA op de kaart.

Construct Neyrinck BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Construct Neyrinck BVBA, company assigned to the tax number BE06529418945. The company Construct Neyrinck BVBA is located at the address: Provinciebaan 76; 8880; Ledegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pipes - General. List of products are Buildings - Metal; Garden & horticultural machines; Steel (Stainless).
The main activity of Construct Neyrinck BVBA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Construct Neyrinck BVBA is not available. You also can look at reviews of Construct Neyrinck BVBA, open positions, location of Construct Neyrinck BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Construct Neyrinck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Construct Neyrinck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Construct Neyrinck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Construct Neyrinck BVBA, employees, financial statistics.