D'Agostino Construction Houthalen DCH NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • D'Agostino Construction Houthalen DCH NV
Private companiesFurniture and Fixtures • D'Agostino Construction Houthalen DCH NV

Contactgegevens D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Agostino Construction Houthalen DCH NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Canadastraat 74 3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 90 (+32-90) 90 (+32-90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Agostino Construction Houthalen DCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Agostino Construction Houthalen DCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Agostino Construction Houthalen DCH NV
Products information D'Agostino Construction Houthalen DCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE09150756835
Ondernemingsnummer: 1465545654
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Pipe laying work

Product categorie (product category): Pipe Laying Work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Agostino Construction Houthalen DCH NV
(Get full report from official database of BE for D'Agostino Construction Houthalen DCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Agostino Construction Houthalen DCH NV
Addition kinds of activities for D'Agostino Construction Houthalen DCH NV

289500. Carbon zwart | Carbon black
28999932. Napalm | Napalm
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
36740304. Foto-elektrische magnetische apparaten | Photoelectric magnetic devices
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec

Werken bij D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van D'Agostino Construction Houthalen DCH NV in sociale netwerken
Look for responds of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. Laat een reactie achter voor D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. D'Agostino Construction Houthalen DCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. Leave a respond for D'Agostino Construction Houthalen DCH NV. D'Agostino Construction Houthalen DCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Agostino Construction Houthalen DCH NV op de google maps. Adres en contacten D'Agostino Construction Houthalen DCH NV
Location of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV on the google maps. Address and contacts of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Agostino Construction Houthalen DCH NV D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: Clement Electrotechniek BVBA | Vansant K | ENGELS CARINE | De Corte-Van Daele | COIFFURE NEW-STYLE

Other related companies as D'Agostino Construction Houthalen DCH NV: Clement Electrotechniek BVBA | Vansant K | ENGELS CARINE | De Corte-Van Daele | COIFFURE NEW-STYLE

D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09150756835. Het bedrijf D'Agostino Construction Houthalen DCH NV bevindt zich op het adres: Canadastraat 74 3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pipe Laying Work. Lijst met producten zijn Pipe laying work.
De hoofdactiviteit van D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, openstaande posities, locatie van D'Agostino Construction Houthalen DCH NV op de kaart.

D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, company assigned to the tax number BE09150756835. The company D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is located at the address: Canadastraat 74 3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pipe Laying Work. List of products are Pipe laying work.
The main activity of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV is not available. You also can look at reviews of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, open positions, location of D'Agostino Construction Houthalen DCH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Agostino Construction Houthalen DCH NV, employees, financial statistics.