De Scheemaecker Gebr NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • De Scheemaecker Gebr NV
Private companiesEating and Drinking Places • De Scheemaecker Gebr NV

Contactgegevens De Scheemaecker Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Scheemaecker Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Scheemaecker Gebr NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Metropoolstraat 28-29; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 640 35 50 (+32-03 640 35 50) 03 640 35 50 (+32-03 640 35 50)

Fax (fax): 03 645 20 16 (+32-03 645 20 16) 03 645 20 16 (+32-03 645 20 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Scheemaecker Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Scheemaecker Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Scheemaecker Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Scheemaecker Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Scheemaecker Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Scheemaecker Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Scheemaecker Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Scheemaecker Gebr NV
Products information De Scheemaecker Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Pet foods - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): PIGEON - FANCIERS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Scheemaecker Gebr NV
(Get full report from official database of BE for De Scheemaecker Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Scheemaecker Gebr NV
Addition kinds of activities for De Scheemaecker Gebr NV

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
6552. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
20799906. Olijfolie | Olive oil
26770000. enveloppen | Envelopes
35360105. Mijn liften | Mine hoists
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
80490000. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner

Werken bij De Scheemaecker Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Scheemaecker Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Scheemaecker Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Scheemaecker Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van De Scheemaecker Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of De Scheemaecker Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Scheemaecker Gebr NV. Laat een reactie achter voor De Scheemaecker Gebr NV. De Scheemaecker Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Scheemaecker Gebr NV. Leave a respond for De Scheemaecker Gebr NV. De Scheemaecker Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Scheemaecker Gebr NV op de google maps. Adres en contacten De Scheemaecker Gebr NV
Location of De Scheemaecker Gebr NV on the google maps. Address and contacts of De Scheemaecker Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Scheemaecker Gebr NV De Scheemaecker Gebr NV: Habitations Protégées du Hainaut | Daubresse J-L | GEORGES LENSSENS | ALE ANDERLECHT | Debole SPRL

Other related companies as De Scheemaecker Gebr NV: Habitations Protégées du Hainaut | Daubresse J-L | GEORGES LENSSENS | ALE ANDERLECHT | Debole SPRL

De Scheemaecker Gebr NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Scheemaecker Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf De Scheemaecker Gebr NV bevindt zich op het adres: Metropoolstraat 28-29; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is PIGEON - FANCIERS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Pet foods - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van De Scheemaecker Gebr NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Scheemaecker Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Scheemaecker Gebr NV, openstaande posities, locatie van De Scheemaecker Gebr NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Scheemaecker Gebr NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Scheemaecker Gebr NV, company assigned to the tax number BE02859710693. The company De Scheemaecker Gebr NV is located at the address: Metropoolstraat 28-29; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is PIGEON - FANCIERS AND ACCESS. List of products are Pet foods - Mfg. & Whol..
The main activity of De Scheemaecker Gebr NV is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Scheemaecker Gebr NV is not available. You also can look at reviews of De Scheemaecker Gebr NV, open positions, location of De Scheemaecker Gebr NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Scheemaecker Gebr NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Scheemaecker Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Scheemaecker Gebr NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Scheemaecker Gebr NV, employees, financial statistics.