Gallery Rubens

Contactgegevens Gallery Rubens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gallery Rubens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gallery Rubens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 46; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 605 34 56; 0477 87 45 79 (+32-03 605 34 56; 0477 87 45 79) 03 605 34 56; 0477 87 45 79 (+32-03 605 34 56; 0477 87 45 79)

Fax (fax): 03 605 34 56 (+32-03 605 34 56) 03 605 34 56 (+32-03 605 34 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gallery Rubens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gallery Rubens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gallery Rubens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gallery Rubens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gallery Rubens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gallery Rubens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gallery Rubens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gallery Rubens
Products information Gallery Rubens

BTW identificatienummer (tax): BE02371093750
Ondernemingsnummer: 7188323974
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Antiques restoration

Product categorie (product category): Picture restoring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gallery Rubens
(Get full report from official database of BE for Gallery Rubens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gallery Rubens
Addition kinds of activities for Gallery Rubens

3594. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
42120201. Vloeibare transport, lokaal | Liquid haulage, local
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores

Werken bij Gallery Rubens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gallery Rubens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gallery Rubens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gallery Rubens. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van Gallery Rubens in sociale netwerken
Look for responds of Gallery Rubens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gallery Rubens. Laat een reactie achter voor Gallery Rubens. Gallery Rubens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gallery Rubens. Leave a respond for Gallery Rubens. Gallery Rubens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gallery Rubens op de google maps. Adres en contacten Gallery Rubens
Location of Gallery Rubens on the google maps. Address and contacts of Gallery Rubens

Andere gerelateerde bedrijven als come Gallery Rubens Gallery Rubens: Bakkerij Patrick | OP DEN BLANCKAERT | ANTONIUS DAMES- EN ROUWKLEDING | Lucca | WERKVERSCH. GEHANDICAPTEN

Other related companies as Gallery Rubens: Bakkerij Patrick | OP DEN BLANCKAERT | ANTONIUS DAMES- EN ROUWKLEDING | Lucca | WERKVERSCH. GEHANDICAPTEN

Gallery Rubens is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gallery Rubens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371093750. Het bedrijf Gallery Rubens bevindt zich op het adres: Stationsstraat 46; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Picture restoring. Lijst met producten zijn Antiques restoration.
De hoofdactiviteit van Gallery Rubens is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gallery Rubens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gallery Rubens, openstaande posities, locatie van Gallery Rubens op de kaart.

Gallery Rubens is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gallery Rubens, company assigned to the tax number BE02371093750. The company Gallery Rubens is located at the address: Stationsstraat 46; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Picture restoring. List of products are Antiques restoration.
The main activity of Gallery Rubens is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gallery Rubens is not available. You also can look at reviews of Gallery Rubens, open positions, location of Gallery Rubens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gallery Rubens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gallery Rubens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gallery Rubens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gallery Rubens, employees, financial statistics.