Pollentier-Mar茅chal

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Pollentier-Mar茅chal
Private companiesDepository Institutions • Pollentier-Mar茅chal

Contactgegevens Pollentier-Mar茅chal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pollentier-Mar茅chal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pollentier-Mar茅chal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Salvatorskerkhof 8; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 18 04 (+32-050 33 18 04) 050 33 18 04 (+32-050 33 18 04)

Fax (fax): 050 33 18 04 (+32-050 33 18 04) 050 33 18 04 (+32-050 33 18 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pollentier-Mar茅chal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pollentier-Mar茅chal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pollentier-Mar茅chal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pollentier-Mar茅chal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pollentier-Mar茅chal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pollentier-Mar茅chal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pollentier-Mar茅chal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pollentier-Mar茅chal
Products information Pollentier-Mar茅chal

BTW identificatienummer (tax): BE07522033691
Ondernemingsnummer: 6980133056
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Etchings, pictures, engravings

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pollentier-Mar茅chal
(Get full report from official database of BE for Pollentier-Mar茅chal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pollentier-Mar茅chal
Addition kinds of activities for Pollentier-Mar茅chal

5112. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
76290100. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair

Werken bij Pollentier-Mar茅chal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pollentier-Mar茅chal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pollentier-Mar茅chal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pollentier-Mar茅chal. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Pollentier-Mar茅chal in sociale netwerken
Look for responds of Pollentier-Mar茅chal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pollentier-Mar茅chal. Laat een reactie achter voor Pollentier-Mar茅chal. Pollentier-Mar茅chal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pollentier-Mar茅chal. Leave a respond for Pollentier-Mar茅chal. Pollentier-Mar茅chal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pollentier-Mar茅chal op de google maps. Adres en contacten Pollentier-Mar茅chal
Location of Pollentier-Mar茅chal on the google maps. Address and contacts of Pollentier-Mar茅chal

Andere gerelateerde bedrijven als come Pollentier-Mar茅chal Pollentier-Mar茅chal: BBL | SANDRA SPITTAEL | CENTRE D' ESTHةTIQUE CYBبLE | BAKKERIJ BALLADE | Vadi BVBA

Other related companies as Pollentier-Mar茅chal: BBL | SANDRA SPITTAEL | CENTRE D' ESTHةTIQUE CYBبLE | BAKKERIJ BALLADE | Vadi BVBA

Pollentier-Mar茅chal is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pollentier-Mar茅chal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07522033691. Het bedrijf Pollentier-Mar茅chal bevindt zich op het adres: Sint-Salvatorskerkhof 8; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Picture framers. Lijst met producten zijn Etchings, pictures, engravings.
De hoofdactiviteit van Pollentier-Mar茅chal is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pollentier-Mar茅chal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pollentier-Mar茅chal, openstaande posities, locatie van Pollentier-Mar茅chal op de kaart.

Pollentier-Mar茅chal is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pollentier-Mar茅chal, company assigned to the tax number BE07522033691. The company Pollentier-Mar茅chal is located at the address: Sint-Salvatorskerkhof 8; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Picture framers. List of products are Etchings, pictures, engravings.
The main activity of Pollentier-Mar茅chal is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pollentier-Mar茅chal is not available. You also can look at reviews of Pollentier-Mar茅chal, open positions, location of Pollentier-Mar茅chal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pollentier-Mar茅chal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pollentier-Mar茅chal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pollentier-Mar茅chal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pollentier-Mar茅chal, employees, financial statistics.