Galerie Neteora

Contactgegevens Galerie Neteora: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galerie Neteora: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galerie Neteora

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Brasseurs 21; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 31 89 03 (+32-085 31 89 03) 085 31 89 03 (+32-085 31 89 03)

Fax (fax): +32 (16) 239-59-86 +32 (16) 239-59-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galerie Neteora: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galerie Neteora"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galerie Neteora"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galerie Neteora, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galerie Neteora. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galerie Neteora, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galerie Neteora. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galerie Neteora
Products information Galerie Neteora

BTW identificatienummer (tax): BE04990783691
Ondernemingsnummer: 3323883056
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 294,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Galerie Neteora zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galerie Neteora
(Get full report from official database of BE for Galerie Neteora)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galerie Neteora
Addition kinds of activities for Galerie Neteora

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
59619912. Meubilair en meubilair, postorder | Furniture and furnishings, mail order
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals

Werken bij Galerie Neteora: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galerie Neteora: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galerie Neteora. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galerie Neteora. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van Galerie Neteora in sociale netwerken
Look for responds of Galerie Neteora in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galerie Neteora. Laat een reactie achter voor Galerie Neteora. Galerie Neteora bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galerie Neteora. Leave a respond for Galerie Neteora. Galerie Neteora on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galerie Neteora op de google maps. Adres en contacten Galerie Neteora
Location of Galerie Neteora on the google maps. Address and contacts of Galerie Neteora

Andere gerelateerde bedrijven als come Galerie Neteora Galerie Neteora: FORTIS | EERTMANS | IMPRIMERIE GOYENS | LECLERE PHILIPPE | Jacquel

Other related companies as Galerie Neteora: FORTIS | EERTMANS | IMPRIMERIE GOYENS | LECLERE PHILIPPE | Jacquel

Galerie Neteora is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galerie Neteora, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04990783691. Het bedrijf Galerie Neteora bevindt zich op het adres: Rue des Brasseurs 21; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 294,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Picture framers. Producten gemaakt in Galerie Neteora zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galerie Neteora is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galerie Neteora is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galerie Neteora, openstaande posities, locatie van Galerie Neteora op de kaart.

Galerie Neteora is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galerie Neteora, company assigned to the tax number BE04990783691. The company Galerie Neteora is located at the address: Rue des Brasseurs 21; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 294,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Picture framers. Products created in Galerie Neteora were not found.
The main activity of Galerie Neteora is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Galerie Neteora is not available. You also can look at reviews of Galerie Neteora, open positions, location of Galerie Neteora on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galerie Neteora, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galerie Neteora, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galerie Neteora, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galerie Neteora, employees, financial statistics.