Verheecke Vera

Contactgegevens Verheecke Vera: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verheecke Vera: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verheecke Vera

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalbeeksestraat 66; 8510; Kortrijk (Rollegem), België

Telefoon (phone): 056 21 80 64 (+32-056 21 80 64) 056 21 80 64 (+32-056 21 80 64)

Fax (fax): 056 21 80 64 (+32-056 21 80 64) 056 21 80 64 (+32-056 21 80 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verheecke Vera: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verheecke Vera"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verheecke Vera"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verheecke Vera, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verheecke Vera. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verheecke Vera, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verheecke Vera. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verheecke Vera
Products information Verheecke Vera

BTW identificatienummer (tax): BE06947448730
Ondernemingsnummer: 4915802001
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Verheecke Vera zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verheecke Vera
(Get full report from official database of BE for Verheecke Vera)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verheecke Vera
Addition kinds of activities for Verheecke Vera

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34520102. Dubbelpennen, metaal | Dowel pins, metal
35590102. Knoop naaimachines | Button sewing machines
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services

Werken bij Verheecke Vera: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verheecke Vera: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verheecke Vera. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verheecke Vera. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

Zoek naar antwoorden van Verheecke Vera in sociale netwerken
Look for responds of Verheecke Vera in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verheecke Vera. Laat een reactie achter voor Verheecke Vera. Verheecke Vera bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verheecke Vera. Leave a respond for Verheecke Vera. Verheecke Vera on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verheecke Vera op de google maps. Adres en contacten Verheecke Vera
Location of Verheecke Vera on the google maps. Address and contacts of Verheecke Vera

Andere gerelateerde bedrijven als come Verheecke Vera Verheecke Vera: Marlo | NARDA | CHANTIER 2000 | L. SCHYNS | BOUDEWIJN LANGENS

Other related companies as Verheecke Vera: Marlo | NARDA | CHANTIER 2000 | L. SCHYNS | BOUDEWIJN LANGENS

Verheecke Vera is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verheecke Vera, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06947448730. Het bedrijf Verheecke Vera bevindt zich op het adres: Aalbeeksestraat 66; 8510; Kortrijk (Rollegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Verheecke Vera zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verheecke Vera is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verheecke Vera is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verheecke Vera, openstaande posities, locatie van Verheecke Vera op de kaart.

Verheecke Vera is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verheecke Vera, company assigned to the tax number BE06947448730. The company Verheecke Vera is located at the address: Aalbeeksestraat 66; 8510; Kortrijk (Rollegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Verheecke Vera were not found.
The main activity of Verheecke Vera is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verheecke Vera is not available. You also can look at reviews of Verheecke Vera, open positions, location of Verheecke Vera on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verheecke Vera, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verheecke Vera, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verheecke Vera, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verheecke Vera, employees, financial statistics.