Vanderbeken Thondy

Contactgegevens Vanderbeken Thondy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderbeken Thondy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderbeken Thondy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaversstraat 44; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 0476 24 56 72 (+32-0476 24 56 72) 0476 24 56 72 (+32-0476 24 56 72)

Fax (fax): +32 (53) 892-42-95 +32 (53) 892-42-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderbeken Thondy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderbeken Thondy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderbeken Thondy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderbeken Thondy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderbeken Thondy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderbeken Thondy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderbeken Thondy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderbeken Thondy
Products information Vanderbeken Thondy

BTW identificatienummer (tax): BE03791625976
Ondernemingsnummer: 1880828857
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Vanderbeken Thondy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderbeken Thondy
(Get full report from official database of BE for Vanderbeken Thondy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderbeken Thondy
Addition kinds of activities for Vanderbeken Thondy

273102. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
28160302. Bot zwart | Bone black
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's

Werken bij Vanderbeken Thondy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderbeken Thondy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderbeken Thondy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderbeken Thondy. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van Vanderbeken Thondy in sociale netwerken
Look for responds of Vanderbeken Thondy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderbeken Thondy. Laat een reactie achter voor Vanderbeken Thondy. Vanderbeken Thondy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderbeken Thondy. Leave a respond for Vanderbeken Thondy. Vanderbeken Thondy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderbeken Thondy op de google maps. Adres en contacten Vanderbeken Thondy
Location of Vanderbeken Thondy on the google maps. Address and contacts of Vanderbeken Thondy

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderbeken Thondy Vanderbeken Thondy: WINCH | PHILIPPE LAHAYE | ACTION - HUART | ARNOLD | Couture Lucr猫ce

Other related companies as Vanderbeken Thondy: WINCH | PHILIPPE LAHAYE | ACTION - HUART | ARNOLD | Couture Lucr猫ce

Vanderbeken Thondy is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderbeken Thondy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791625976. Het bedrijf Vanderbeken Thondy bevindt zich op het adres: Gaversstraat 44; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Vanderbeken Thondy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderbeken Thondy is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderbeken Thondy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderbeken Thondy, openstaande posities, locatie van Vanderbeken Thondy op de kaart.

Vanderbeken Thondy is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderbeken Thondy, company assigned to the tax number BE03791625976. The company Vanderbeken Thondy is located at the address: Gaversstraat 44; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Vanderbeken Thondy were not found.
The main activity of Vanderbeken Thondy is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderbeken Thondy is not available. You also can look at reviews of Vanderbeken Thondy, open positions, location of Vanderbeken Thondy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderbeken Thondy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderbeken Thondy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderbeken Thondy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderbeken Thondy, employees, financial statistics.