Van Nuffelen Peter

Contactgegevens Van Nuffelen Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nuffelen Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nuffelen Peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elsbroekstraat 15; 2235; Hulshout (Houtvenne), België

Telefoon (phone): 016 69 73 25 (+32-016 69 73 25) 016 69 73 25 (+32-016 69 73 25)

Fax (fax): +32 (67) 544-54-81 +32 (67) 544-54-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nuffelen Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nuffelen Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nuffelen Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nuffelen Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nuffelen Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nuffelen Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nuffelen Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nuffelen Peter
Products information Van Nuffelen Peter

BTW identificatienummer (tax): BE08379241943
Ondernemingsnummer: 3206604003
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Nuffelen Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nuffelen Peter
(Get full report from official database of BE for Van Nuffelen Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nuffelen Peter
Addition kinds of activities for Van Nuffelen Peter

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
51490310. Kruiden en kruiden | Spices and seasonings
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij Van Nuffelen Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nuffelen Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nuffelen Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nuffelen Peter. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

 • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

 • Monteur (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

 • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

 • Real Estate Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

 • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van Van Nuffelen Peter in sociale netwerken
Look for responds of Van Nuffelen Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nuffelen Peter. Laat een reactie achter voor Van Nuffelen Peter. Van Nuffelen Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nuffelen Peter. Leave a respond for Van Nuffelen Peter. Van Nuffelen Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nuffelen Peter op de google maps. Adres en contacten Van Nuffelen Peter
Location of Van Nuffelen Peter on the google maps. Address and contacts of Van Nuffelen Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nuffelen Peter Van Nuffelen Peter: Vanassche A | AKSYS | R. SPITS | HUIS PEDALIA | JEAN-MARIE CORMEAU

Other related companies as Van Nuffelen Peter: Vanassche A | AKSYS | R. SPITS | HUIS PEDALIA | JEAN-MARIE CORMEAU

Van Nuffelen Peter is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nuffelen Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08379241943. Het bedrijf Van Nuffelen Peter bevindt zich op het adres: Elsbroekstraat 15; 2235; Hulshout (Houtvenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Nuffelen Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nuffelen Peter is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nuffelen Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nuffelen Peter, openstaande posities, locatie van Van Nuffelen Peter op de kaart.

Van Nuffelen Peter is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Nuffelen Peter, company assigned to the tax number BE08379241943. The company Van Nuffelen Peter is located at the address: Elsbroekstraat 15; 2235; Hulshout (Houtvenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Nuffelen Peter were not found.
The main activity of Van Nuffelen Peter is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nuffelen Peter is not available. You also can look at reviews of Van Nuffelen Peter, open positions, location of Van Nuffelen Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nuffelen Peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nuffelen Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nuffelen Peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nuffelen Peter, employees, financial statistics.