Van Mol J

Contactgegevens Van Mol J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mol J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mol J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Loddershoekstraat 34; 1770; Liedekerke, België

Telefoon (phone): 053 66 76 09 (+32-053 66 76 09) 053 66 76 09 (+32-053 66 76 09)

Fax (fax): +32 (15) 216-13-38 +32 (15) 216-13-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mol J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mol J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mol J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mol J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mol J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mol J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mol J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mol J
Products information Van Mol J

BTW identificatienummer (tax): BE06217956542
Ondernemingsnummer: 9987091064
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Mol J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mol J
(Get full report from official database of BE for Van Mol J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mol J
Addition kinds of activities for Van Mol J

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
09190000. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
28210208. Polymethylmethacrylaatharsen, plexiglas | Polymethyl methacrylate resins, plexiglass
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
51729903. Kerosine | Kerosene
73349902. Mimeographing | Mimeographing

Werken bij Van Mol J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mol J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mol J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mol J. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

 • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

 • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

 • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: HHH

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

 • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMA PRESSING

  Type: Dienstenchequebaan

  STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

 • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTION BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

 • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Van Mol J in sociale netwerken
Look for responds of Van Mol J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mol J. Laat een reactie achter voor Van Mol J. Van Mol J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mol J. Leave a respond for Van Mol J. Van Mol J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mol J op de google maps. Adres en contacten Van Mol J
Location of Van Mol J on the google maps. Address and contacts of Van Mol J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mol J Van Mol J: De Clercq Assurances SPRL | PIERRE DUMONT | Laureyns | K. DE RIDDER | Publishing & Services sa-nv

Other related companies as Van Mol J: De Clercq Assurances SPRL | PIERRE DUMONT | Laureyns | K. DE RIDDER | Publishing & Services sa-nv

Van Mol J is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mol J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217956542. Het bedrijf Van Mol J bevindt zich op het adres: Loddershoekstraat 34; 1770; Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Mol J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mol J is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mol J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mol J, openstaande posities, locatie van Van Mol J op de kaart.

Van Mol J is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mol J, company assigned to the tax number BE06217956542. The company Van Mol J is located at the address: Loddershoekstraat 34; 1770; Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Mol J were not found.
The main activity of Van Mol J is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mol J is not available. You also can look at reviews of Van Mol J, open positions, location of Van Mol J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mol J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mol J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mol J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mol J, employees, financial statistics.