Van Meensel Gwenn

Contactgegevens Van Meensel Gwenn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meensel Gwenn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meensel Gwenn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 244; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 373 97 42 (+32-09 373 97 42) 09 373 97 42 (+32-09 373 97 42)

Fax (fax): 09 373 97 43 (+32-09 373 97 43) 09 373 97 43 (+32-09 373 97 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meensel Gwenn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meensel Gwenn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meensel Gwenn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meensel Gwenn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meensel Gwenn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meensel Gwenn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meensel Gwenn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meensel Gwenn
Products information Van Meensel Gwenn

BTW identificatienummer (tax): BE02669921875
Ondernemingsnummer: 5869964599
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Meensel Gwenn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meensel Gwenn
(Get full report from official database of BE for Van Meensel Gwenn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meensel Gwenn
Addition kinds of activities for Van Meensel Gwenn

2063. Bietensuiker | Beet sugar
2067. Kauwgom | Chewing gum
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional
80110516. Kinderarts | Pediatrician
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij Van Meensel Gwenn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meensel Gwenn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meensel Gwenn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meensel Gwenn. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

 • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

 • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

 • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

  Regio: PIETREBAIS

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

 • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

 • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Werfreserve

  U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

 • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KAPEL 16

  Type: Flexijob

  Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van Van Meensel Gwenn in sociale netwerken
Look for responds of Van Meensel Gwenn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meensel Gwenn. Laat een reactie achter voor Van Meensel Gwenn. Van Meensel Gwenn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meensel Gwenn. Leave a respond for Van Meensel Gwenn. Van Meensel Gwenn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meensel Gwenn op de google maps. Adres en contacten Van Meensel Gwenn
Location of Van Meensel Gwenn on the google maps. Address and contacts of Van Meensel Gwenn

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meensel Gwenn Van Meensel Gwenn: B.C. VAN DEN HOOFF | H?TEL GEORGES V | Rondeau D | EDMOND TONNEAU-MIDOL | P.C. LA SEMOIS BOUILLON

Other related companies as Van Meensel Gwenn: B.C. VAN DEN HOOFF | H?TEL GEORGES V | Rondeau D | EDMOND TONNEAU-MIDOL | P.C. LA SEMOIS BOUILLON

Van Meensel Gwenn is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meensel Gwenn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02669921875. Het bedrijf Van Meensel Gwenn bevindt zich op het adres: Groenstraat 244; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 800,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Meensel Gwenn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meensel Gwenn is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meensel Gwenn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meensel Gwenn, openstaande posities, locatie van Van Meensel Gwenn op de kaart.

Van Meensel Gwenn is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meensel Gwenn, company assigned to the tax number BE02669921875. The company Van Meensel Gwenn is located at the address: Groenstraat 244; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 800,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Meensel Gwenn were not found.
The main activity of Van Meensel Gwenn is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meensel Gwenn is not available. You also can look at reviews of Van Meensel Gwenn, open positions, location of Van Meensel Gwenn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meensel Gwenn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meensel Gwenn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meensel Gwenn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meensel Gwenn, employees, financial statistics.