Van Loon Karin

Contactgegevens Van Loon Karin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Loon Karin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Loon Karin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Bruxelles 336; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 347 35 11 (+32-02 347 35 11) 02 347 35 11 (+32-02 347 35 11)

Fax (fax): 02 347 35 11 (+32-02 347 35 11) 02 347 35 11 (+32-02 347 35 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Loon Karin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Loon Karin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Loon Karin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Loon Karin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Loon Karin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Loon Karin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Loon Karin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Loon Karin
Products information Van Loon Karin

BTW identificatienummer (tax): BE05515655517
Ondernemingsnummer: 6625000000
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Loon Karin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Loon Karin
(Get full report from official database of BE for Van Loon Karin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Loon Karin
Addition kinds of activities for Van Loon Karin

07829903. Landschap aannemers | Landscape contractors
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
20839902. Maïsmeel | Corn malt
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij Van Loon Karin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Loon Karin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Loon Karin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Loon Karin. Looking for open vacancies in other companies

 • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student administratief werk (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

 • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DE BRON

  Type: Studentenjob

  Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

 • Verpakker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

 • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Acupuncturist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van Van Loon Karin in sociale netwerken
Look for responds of Van Loon Karin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Loon Karin. Laat een reactie achter voor Van Loon Karin. Van Loon Karin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Loon Karin. Leave a respond for Van Loon Karin. Van Loon Karin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Loon Karin op de google maps. Adres en contacten Van Loon Karin
Location of Van Loon Karin on the google maps. Address and contacts of Van Loon Karin

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Loon Karin Van Loon Karin: LES FUCHSIAS | Fix-It | JOEL MARTIN | TAP-AIR | KBC VERZEKERINGSKANTOOR/G. ROSKIN

Other related companies as Van Loon Karin: LES FUCHSIAS | Fix-It | JOEL MARTIN | TAP-AIR | KBC VERZEKERINGSKANTOOR/G. ROSKIN

Van Loon Karin is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Loon Karin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515655517. Het bedrijf Van Loon Karin bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Bruxelles 336; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Loon Karin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Loon Karin is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Loon Karin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Loon Karin, openstaande posities, locatie van Van Loon Karin op de kaart.

Van Loon Karin is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Loon Karin, company assigned to the tax number BE05515655517. The company Van Loon Karin is located at the address: Chauss茅e de Bruxelles 336; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Loon Karin were not found.
The main activity of Van Loon Karin is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Loon Karin is not available. You also can look at reviews of Van Loon Karin, open positions, location of Van Loon Karin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Loon Karin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Loon Karin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Loon Karin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Loon Karin, employees, financial statistics.