Van Loock W

Contactgegevens Van Loock W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Loock W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Loock W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationstraat 36; 3381; Glabbeek (Kapellen), België

Telefoon (phone): 016 77 12 38 (+32-016 77 12 38) 016 77 12 38 (+32-016 77 12 38)

Fax (fax): +32 (2) 143-84-97 +32 (2) 143-84-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Loock W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Loock W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Loock W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Loock W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Loock W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Loock W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Loock W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Loock W
Products information Van Loock W

BTW identificatienummer (tax): BE03292022705
Ondernemingsnummer: 9288085937
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Loock W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Loock W
(Get full report from official database of BE for Van Loock W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Loock W
Addition kinds of activities for Van Loock W

3844. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
87119902. Luchtvaart- en / of luchtvaarttechniek | Aviation and/or aeronautical engineering

Werken bij Van Loock W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Loock W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Loock W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Loock W. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

 • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

  Regio: WORTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

 • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Lineas Group

  Type: Vaste Job

  Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

 • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van Van Loock W in sociale netwerken
Look for responds of Van Loock W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Loock W. Laat een reactie achter voor Van Loock W. Van Loock W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Loock W. Leave a respond for Van Loock W. Van Loock W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Loock W op de google maps. Adres en contacten Van Loock W
Location of Van Loock W on the google maps. Address and contacts of Van Loock W

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Loock W Van Loock W: Barrea P | Techy Sandrine | BRIGITTE DELIE | CLAUDE DUHAUT | A. SINJAN

Other related companies as Van Loock W: Barrea P | Techy Sandrine | BRIGITTE DELIE | CLAUDE DUHAUT | A. SINJAN

Van Loock W is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Loock W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03292022705. Het bedrijf Van Loock W bevindt zich op het adres: Stationstraat 36; 3381; Glabbeek (Kapellen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Loock W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Loock W is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Loock W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Loock W, openstaande posities, locatie van Van Loock W op de kaart.

Van Loock W is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Loock W, company assigned to the tax number BE03292022705. The company Van Loock W is located at the address: Stationstraat 36; 3381; Glabbeek (Kapellen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Loock W were not found.
The main activity of Van Loock W is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Loock W is not available. You also can look at reviews of Van Loock W, open positions, location of Van Loock W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Loock W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Loock W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Loock W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Loock W, employees, financial statistics.