Van Lommel H

Contactgegevens Van Lommel H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lommel H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lommel H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 225; 2350; Vosselaar, België

Telefoon (phone): 014 61 29 26 (+32-014 61 29 26) 014 61 29 26 (+32-014 61 29 26)

Fax (fax): +32 (14) 113-58-32 +32 (14) 113-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lommel H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lommel H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lommel H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lommel H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lommel H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lommel H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lommel H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lommel H
Products information Van Lommel H

BTW identificatienummer (tax): BE01642425537
Ondernemingsnummer: 7913146972
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Van Lommel H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lommel H
(Get full report from official database of BE for Van Lommel H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lommel H
Addition kinds of activities for Van Lommel H

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting

Werken bij Van Lommel H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lommel H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lommel H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lommel H. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

 • Persmachinist (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

 • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

 • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

 • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

 • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Test Engineer (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van Van Lommel H in sociale netwerken
Look for responds of Van Lommel H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lommel H. Laat een reactie achter voor Van Lommel H. Van Lommel H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lommel H. Leave a respond for Van Lommel H. Van Lommel H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lommel H op de google maps. Adres en contacten Van Lommel H
Location of Van Lommel H on the google maps. Address and contacts of Van Lommel H

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lommel H Van Lommel H: ZEMCO | H?TEL LE BERCAIL | MAISON COCO FLANELLE | D & S BVBA | CENTEXBEL

Other related companies as Van Lommel H: ZEMCO | H?TEL LE BERCAIL | MAISON COCO FLANELLE | D & S BVBA | CENTEXBEL

Van Lommel H is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lommel H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01642425537. Het bedrijf Van Lommel H bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 225; 2350; Vosselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Lommel H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lommel H is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lommel H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lommel H, openstaande posities, locatie van Van Lommel H op de kaart.

Van Lommel H is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lommel H, company assigned to the tax number BE01642425537. The company Van Lommel H is located at the address: Antwerpsesteenweg 225; 2350; Vosselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Lommel H were not found.
The main activity of Van Lommel H is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lommel H is not available. You also can look at reviews of Van Lommel H, open positions, location of Van Lommel H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lommel H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lommel H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lommel H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lommel H, employees, financial statistics.