Van Lierde E

Contactgegevens Van Lierde E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lierde E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lierde E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordstraat 35; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 65 65 (+32-059 23 65 65) 059 23 65 65 (+32-059 23 65 65)

Fax (fax): +32 (71) 599-21-87 +32 (71) 599-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lierde E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lierde E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lierde E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lierde E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lierde E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lierde E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lierde E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lierde E
Products information Van Lierde E

BTW identificatienummer (tax): BE01163970947
Ondernemingsnummer: 2761108398
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Osteopaths

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lierde E
(Get full report from official database of BE for Van Lierde E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lierde E
Addition kinds of activities for Van Lierde E

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
34420203. Louver ramen, metaal | Louver windows, metal

Werken bij Van Lierde E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lierde E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lierde E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lierde E. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

 • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

 • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

 • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

  Type: Vaste Job

  laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

 • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van Van Lierde E in sociale netwerken
Look for responds of Van Lierde E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lierde E. Laat een reactie achter voor Van Lierde E. Van Lierde E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lierde E. Leave a respond for Van Lierde E. Van Lierde E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lierde E op de google maps. Adres en contacten Van Lierde E
Location of Van Lierde E on the google maps. Address and contacts of Van Lierde E

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lierde E Van Lierde E: BREEN BELGIUM | CR?CHE LES LIBELLULES | JEAN-MARIE SCHNEIDER | N. ARMAND | Pitta Fritta

Other related companies as Van Lierde E: BREEN BELGIUM | CR?CHE LES LIBELLULES | JEAN-MARIE SCHNEIDER | N. ARMAND | Pitta Fritta

Van Lierde E is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lierde E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01163970947. Het bedrijf Van Lierde E bevindt zich op het adres: Noordstraat 35; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Lijst met producten zijn Osteopaths.
De hoofdactiviteit van Van Lierde E is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lierde E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lierde E, openstaande posities, locatie van Van Lierde E op de kaart.

Van Lierde E is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lierde E, company assigned to the tax number BE01163970947. The company Van Lierde E is located at the address: Noordstraat 35; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. List of products are Osteopaths.
The main activity of Van Lierde E is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lierde E is not available. You also can look at reviews of Van Lierde E, open positions, location of Van Lierde E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lierde E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lierde E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lierde E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lierde E, employees, financial statistics.