Van Larebeke A

Contactgegevens Van Larebeke A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Larebeke A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Larebeke A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Coupure Links 693; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 86 12 (+32-09 225 86 12) 09 225 86 12 (+32-09 225 86 12)

Fax (fax): +32 (13) 453-94-98 +32 (13) 453-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Larebeke A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Larebeke A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Larebeke A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Larebeke A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Larebeke A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Larebeke A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Larebeke A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Larebeke A
Products information Van Larebeke A

BTW identificatienummer (tax): BE01967895507
Ondernemingsnummer: 1059051513
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Larebeke A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Larebeke A
(Get full report from official database of BE for Van Larebeke A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Larebeke A
Addition kinds of activities for Van Larebeke A

243100. Millwork | Millwork
259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
20910304. Kabeljauw, gezouten | Codfish, salted
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
57190300. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves

Werken bij Van Larebeke A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Larebeke A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Larebeke A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Larebeke A. Looking for open vacancies in other companies

 • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

 • LOODGIETER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

 • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

 • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

 • Technical Writer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: UNI-Learning Belgium

  Type: Vaste Job

  Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

 • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

 • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

 • logopedist (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

 • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van Van Larebeke A in sociale netwerken
Look for responds of Van Larebeke A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Larebeke A. Laat een reactie achter voor Van Larebeke A. Van Larebeke A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Larebeke A. Leave a respond for Van Larebeke A. Van Larebeke A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Larebeke A op de google maps. Adres en contacten Van Larebeke A
Location of Van Larebeke A on the google maps. Address and contacts of Van Larebeke A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Larebeke A Van Larebeke A: Gespac S.A. | B.O. TER DREVE | Vanderstraeten Frank | Eurographics | Lostermans & Le Brun BVBA

Other related companies as Van Larebeke A: Gespac S.A. | B.O. TER DREVE | Vanderstraeten Frank | Eurographics | Lostermans & Le Brun BVBA

Van Larebeke A is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Larebeke A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01967895507. Het bedrijf Van Larebeke A bevindt zich op het adres: Coupure Links 693; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Larebeke A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Larebeke A is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Larebeke A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Larebeke A, openstaande posities, locatie van Van Larebeke A op de kaart.

Van Larebeke A is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Larebeke A, company assigned to the tax number BE01967895507. The company Van Larebeke A is located at the address: Coupure Links 693; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Larebeke A were not found.
The main activity of Van Larebeke A is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Larebeke A is not available. You also can look at reviews of Van Larebeke A, open positions, location of Van Larebeke A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Larebeke A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Larebeke A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Larebeke A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Larebeke A, employees, financial statistics.