Van Langeraert Eric

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Van Langeraert Eric

Contactgegevens Van Langeraert Eric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Langeraert Eric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Langeraert Eric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoefijzerlaan 68; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 31 11 (+32-050 34 31 11) 050 34 31 11 (+32-050 34 31 11)

Fax (fax): 050 35 67 67 (+32-050 35 67 67) 050 35 67 67 (+32-050 35 67 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Langeraert Eric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Langeraert Eric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Langeraert Eric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Langeraert Eric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Langeraert Eric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Langeraert Eric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Langeraert Eric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Langeraert Eric
Products information Van Langeraert Eric

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Van Langeraert Eric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Langeraert Eric
(Get full report from official database of BE for Van Langeraert Eric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Langeraert Eric
Addition kinds of activities for Van Langeraert Eric

283408. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
82310401. Boekenhuur | Book rental

Werken bij Van Langeraert Eric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Langeraert Eric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Langeraert Eric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Langeraert Eric. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

 • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

 • montage-arbeider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

 • Grondwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

 • National Accountmanager (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

 • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

 • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

  Regio: BARCHON

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

 • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

  Type: Vaste Job

  Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

 • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

 • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van Van Langeraert Eric in sociale netwerken
Look for responds of Van Langeraert Eric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Langeraert Eric. Laat een reactie achter voor Van Langeraert Eric. Van Langeraert Eric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Langeraert Eric. Leave a respond for Van Langeraert Eric. Van Langeraert Eric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Langeraert Eric op de google maps. Adres en contacten Van Langeraert Eric
Location of Van Langeraert Eric on the google maps. Address and contacts of Van Langeraert Eric

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Langeraert Eric Van Langeraert Eric: BBL | Senec | Fougeraie (La) | Spar Gesves SPRL | ETW BVBA

Other related companies as Van Langeraert Eric: BBL | Senec | Fougeraie (La) | Spar Gesves SPRL | ETW BVBA

Van Langeraert Eric is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Langeraert Eric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf Van Langeraert Eric bevindt zich op het adres: Hoefijzerlaan 68; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Langeraert Eric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Langeraert Eric is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Langeraert Eric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Langeraert Eric, openstaande posities, locatie van Van Langeraert Eric op de kaart.

Van Langeraert Eric is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Langeraert Eric, company assigned to the tax number BE01858032226. The company Van Langeraert Eric is located at the address: Hoefijzerlaan 68; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Langeraert Eric were not found.
The main activity of Van Langeraert Eric is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Langeraert Eric is not available. You also can look at reviews of Van Langeraert Eric, open positions, location of Van Langeraert Eric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Langeraert Eric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Langeraert Eric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Langeraert Eric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Langeraert Eric, employees, financial statistics.