Van Langenhoven Karine

Contactgegevens Van Langenhoven Karine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Langenhoven Karine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Langenhoven Karine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opwijksestraat 186; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 35 51 06 (+32-052 35 51 06) 052 35 51 06 (+32-052 35 51 06)

Fax (fax): +32 (81) 143-44-22 +32 (81) 143-44-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Langenhoven Karine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Langenhoven Karine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Langenhoven Karine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Langenhoven Karine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Langenhoven Karine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Langenhoven Karine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Langenhoven Karine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Langenhoven Karine
Products information Van Langenhoven Karine

BTW identificatienummer (tax): BE08485260009
Ondernemingsnummer: 1961303710
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Langenhoven Karine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Langenhoven Karine
(Get full report from official database of BE for Van Langenhoven Karine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Langenhoven Karine
Addition kinds of activities for Van Langenhoven Karine

26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
50210110. Theater zetels | Theater seats
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij Van Langenhoven Karine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Langenhoven Karine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Langenhoven Karine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Langenhoven Karine. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

 • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

 • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

 • Key Account Manager (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INFOHOS SERVICES

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

 • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BRANDS Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

 • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

Zoek naar antwoorden van Van Langenhoven Karine in sociale netwerken
Look for responds of Van Langenhoven Karine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Langenhoven Karine. Laat een reactie achter voor Van Langenhoven Karine. Van Langenhoven Karine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Langenhoven Karine. Leave a respond for Van Langenhoven Karine. Van Langenhoven Karine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Langenhoven Karine op de google maps. Adres en contacten Van Langenhoven Karine
Location of Van Langenhoven Karine on the google maps. Address and contacts of Van Langenhoven Karine

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Langenhoven Karine Van Langenhoven Karine: FRANS SENTE | MAISON L'INCASSABLE | Box Store (The) | A.A. Danny De Beukelaer | LA POSTE

Other related companies as Van Langenhoven Karine: FRANS SENTE | MAISON L'INCASSABLE | Box Store (The) | A.A. Danny De Beukelaer | LA POSTE

Van Langenhoven Karine is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Langenhoven Karine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08485260009. Het bedrijf Van Langenhoven Karine bevindt zich op het adres: Opwijksestraat 186; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Langenhoven Karine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Langenhoven Karine is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Langenhoven Karine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Langenhoven Karine, openstaande posities, locatie van Van Langenhoven Karine op de kaart.

Van Langenhoven Karine is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Langenhoven Karine, company assigned to the tax number BE08485260009. The company Van Langenhoven Karine is located at the address: Opwijksestraat 186; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Langenhoven Karine were not found.
The main activity of Van Langenhoven Karine is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Langenhoven Karine is not available. You also can look at reviews of Van Langenhoven Karine, open positions, location of Van Langenhoven Karine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Langenhoven Karine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Langenhoven Karine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Langenhoven Karine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Langenhoven Karine, employees, financial statistics.