Van Langenhove Luc

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Langenhove Luc
Private companiesTransportation by Air • Van Langenhove Luc

Contactgegevens Van Langenhove Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Langenhove Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Langenhove Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugstraat 88A; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Telefoon (phone): 03 636 39 44 (+32-03 636 39 44) 03 636 39 44 (+32-03 636 39 44)

Fax (fax): 03 636 16 51 (+32-03 636 16 51) 03 636 16 51 (+32-03 636 16 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Langenhove Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Langenhove Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Langenhove Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Langenhove Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Langenhove Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Langenhove Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Langenhove Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Langenhove Luc
Products information Van Langenhove Luc

BTW identificatienummer (tax): BE05088287353
Ondernemingsnummer: 1992065429
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Langenhove Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Langenhove Luc
(Get full report from official database of BE for Van Langenhove Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Langenhove Luc
Addition kinds of activities for Van Langenhove Luc

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
22110805. Dimities | Dimities
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
38260307. Turbidometers | Turbidometers
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams
83220802. Drugsmisbruik counselor, nontreatment | Drug abuse counselor, nontreatment

Werken bij Van Langenhove Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Langenhove Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Langenhove Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Langenhove Luc. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Controller (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

 • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

 • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

 • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

 • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

 • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

 • Gentis - .NET Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van Van Langenhove Luc in sociale netwerken
Look for responds of Van Langenhove Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Langenhove Luc. Laat een reactie achter voor Van Langenhove Luc. Van Langenhove Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Langenhove Luc. Leave a respond for Van Langenhove Luc. Van Langenhove Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Langenhove Luc op de google maps. Adres en contacten Van Langenhove Luc
Location of Van Langenhove Luc on the google maps. Address and contacts of Van Langenhove Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Langenhove Luc Van Langenhove Luc: Kreapaint NV | Villa Casanova SA | Nicole | D-Consult BVBA | GINETTE VERMYLEN

Other related companies as Van Langenhove Luc: Kreapaint NV | Villa Casanova SA | Nicole | D-Consult BVBA | GINETTE VERMYLEN

Van Langenhove Luc is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Langenhove Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05088287353. Het bedrijf Van Langenhove Luc bevindt zich op het adres: Brugstraat 88A; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Langenhove Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Langenhove Luc is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Langenhove Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Langenhove Luc, openstaande posities, locatie van Van Langenhove Luc op de kaart.

Van Langenhove Luc is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Langenhove Luc, company assigned to the tax number BE05088287353. The company Van Langenhove Luc is located at the address: Brugstraat 88A; 2960; Brecht (Sint-Job-in-'t Goor). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Langenhove Luc were not found.
The main activity of Van Langenhove Luc is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Langenhove Luc is not available. You also can look at reviews of Van Langenhove Luc, open positions, location of Van Langenhove Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Langenhove Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Langenhove Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Langenhove Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Langenhove Luc, employees, financial statistics.