Van Keilegom Leen

Contactgegevens Van Keilegom Leen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Keilegom Leen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Keilegom Leen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 316; 2650; Edegem, België

Telefoon (phone): 03 440 71 55 (+32-03 440 71 55) 03 440 71 55 (+32-03 440 71 55)

Fax (fax): +32 (57) 509-98-96 +32 (57) 509-98-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Keilegom Leen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Keilegom Leen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Keilegom Leen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Keilegom Leen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Keilegom Leen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Keilegom Leen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Keilegom Leen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Keilegom Leen
Products information Van Keilegom Leen

BTW identificatienummer (tax): BE04433776855
Ondernemingsnummer: 7534942626
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Keilegom Leen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Keilegom Leen
(Get full report from official database of BE for Van Keilegom Leen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Keilegom Leen
Addition kinds of activities for Van Keilegom Leen

615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
35850300. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
36510120. Luidsprekersystemen | Speaker systems

Werken bij Van Keilegom Leen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Keilegom Leen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Keilegom Leen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Keilegom Leen. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

 • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

 • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

 • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

 • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

 • Loketbediende Haven Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

 • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: INVEDA

  Type: Vaste Job

  Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: 'T SPIJKER

  Type: Werfreserve

  Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Van Keilegom Leen in sociale netwerken
Look for responds of Van Keilegom Leen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Keilegom Leen. Laat een reactie achter voor Van Keilegom Leen. Van Keilegom Leen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Keilegom Leen. Leave a respond for Van Keilegom Leen. Van Keilegom Leen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Keilegom Leen op de google maps. Adres en contacten Van Keilegom Leen
Location of Van Keilegom Leen on the google maps. Address and contacts of Van Keilegom Leen

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Keilegom Leen Van Keilegom Leen: TRANSHANDIA | K.B.C. IZEGEM | Baticool SPRL | A.P. WONINGBOUW | MARCEL SWERTS

Other related companies as Van Keilegom Leen: TRANSHANDIA | K.B.C. IZEGEM | Baticool SPRL | A.P. WONINGBOUW | MARCEL SWERTS

Van Keilegom Leen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Keilegom Leen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04433776855. Het bedrijf Van Keilegom Leen bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 316; 2650; Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 127,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Keilegom Leen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Keilegom Leen is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Keilegom Leen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Keilegom Leen, openstaande posities, locatie van Van Keilegom Leen op de kaart.

Van Keilegom Leen is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Keilegom Leen, company assigned to the tax number BE04433776855. The company Van Keilegom Leen is located at the address: Prins Boudewijnlaan 316; 2650; Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 127,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Keilegom Leen were not found.
The main activity of Van Keilegom Leen is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Keilegom Leen is not available. You also can look at reviews of Van Keilegom Leen, open positions, location of Van Keilegom Leen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Keilegom Leen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Keilegom Leen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Keilegom Leen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Keilegom Leen, employees, financial statistics.