Van Keerberghen Victor-Louis

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Van Keerberghen Victor-Louis
Private companiesLeather and Leather Products • Van Keerberghen Victor-Louis

Contactgegevens Van Keerberghen Victor-Louis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Keerberghen Victor-Louis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Keerberghen Victor-Louis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Moissons 4; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 25 56; 019 32 50 48 (+32-019 32 25 56; 019 32 50 48) 019 32 25 56; 019 32 50 48 (+32-019 32 25 56; 019 32 50 48)

Fax (fax): +32 (83) 772-31-17 +32 (83) 772-31-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Keerberghen Victor-Louis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Keerberghen Victor-Louis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Keerberghen Victor-Louis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Keerberghen Victor-Louis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Keerberghen Victor-Louis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Keerberghen Victor-Louis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Keerberghen Victor-Louis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Keerberghen Victor-Louis
Products information Van Keerberghen Victor-Louis

BTW identificatienummer (tax): BE04201690673
Ondernemingsnummer: 7789550781
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Keerberghen Victor-Louis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Keerberghen Victor-Louis
(Get full report from official database of BE for Van Keerberghen Victor-Louis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Keerberghen Victor-Louis
Addition kinds of activities for Van Keerberghen Victor-Louis

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
20460105. Vloeibaar stijfsel | Liquid starch
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
34630201. Missile smeedstukken, nonferrous | Missile forgings, nonferrous
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital

Werken bij Van Keerberghen Victor-Louis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Keerberghen Victor-Louis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Keerberghen Victor-Louis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Keerberghen Victor-Louis. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

 • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Axis

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

 • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

 • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

 • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

 • Frituurmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

 • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

 • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van Van Keerberghen Victor-Louis in sociale netwerken
Look for responds of Van Keerberghen Victor-Louis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Keerberghen Victor-Louis. Laat een reactie achter voor Van Keerberghen Victor-Louis. Van Keerberghen Victor-Louis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Keerberghen Victor-Louis. Leave a respond for Van Keerberghen Victor-Louis. Van Keerberghen Victor-Louis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Keerberghen Victor-Louis op de google maps. Adres en contacten Van Keerberghen Victor-Louis
Location of Van Keerberghen Victor-Louis on the google maps. Address and contacts of Van Keerberghen Victor-Louis

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Keerberghen Victor-Louis Van Keerberghen Victor-Louis: M-G COIFFURE | Van Acker H BVBA | Helal I | Struyf L | Badts Benedicte

Other related companies as Van Keerberghen Victor-Louis: M-G COIFFURE | Van Acker H BVBA | Helal I | Struyf L | Badts Benedicte

Van Keerberghen Victor-Louis is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Keerberghen Victor-Louis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04201690673. Het bedrijf Van Keerberghen Victor-Louis bevindt zich op het adres: Rue des Moissons 4; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Keerberghen Victor-Louis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Keerberghen Victor-Louis is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Keerberghen Victor-Louis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Keerberghen Victor-Louis, openstaande posities, locatie van Van Keerberghen Victor-Louis op de kaart.

Van Keerberghen Victor-Louis is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Keerberghen Victor-Louis, company assigned to the tax number BE04201690673. The company Van Keerberghen Victor-Louis is located at the address: Rue des Moissons 4; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Keerberghen Victor-Louis were not found.
The main activity of Van Keerberghen Victor-Louis is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Keerberghen Victor-Louis is not available. You also can look at reviews of Van Keerberghen Victor-Louis, open positions, location of Van Keerberghen Victor-Louis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Keerberghen Victor-Louis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Keerberghen Victor-Louis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Keerberghen Victor-Louis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Keerberghen Victor-Louis, employees, financial statistics.