Van Iseghem Hilde

Contactgegevens Van Iseghem Hilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Iseghem Hilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Iseghem Hilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Barzestraat 27; 8531; Harelbeke (Hulste), België

Telefoon (phone): 056 66 66 01 (+32-056 66 66 01) 056 66 66 01 (+32-056 66 66 01)

Fax (fax): +32 (60) 639-44-69 +32 (60) 639-44-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Iseghem Hilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Iseghem Hilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Iseghem Hilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Iseghem Hilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Iseghem Hilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Iseghem Hilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Iseghem Hilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Iseghem Hilde
Products information Van Iseghem Hilde

BTW identificatienummer (tax): BE09220520019
Ondernemingsnummer: 2464752197
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Van Iseghem Hilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Iseghem Hilde
(Get full report from official database of BE for Van Iseghem Hilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Iseghem Hilde
Addition kinds of activities for Van Iseghem Hilde

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
1459. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
35429921. Metaalvormende machines met ultrasone hulp | Ultrasonically assisted metal forming machines
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
51990102. Kunstartikelen | Art goods
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij Van Iseghem Hilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Iseghem Hilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Iseghem Hilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Iseghem Hilde. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

 • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Zwemlesgever (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

 • Jobstudent bakkerij (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

 • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

 • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

Zoek naar antwoorden van Van Iseghem Hilde in sociale netwerken
Look for responds of Van Iseghem Hilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Iseghem Hilde. Laat een reactie achter voor Van Iseghem Hilde. Van Iseghem Hilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Iseghem Hilde. Leave a respond for Van Iseghem Hilde. Van Iseghem Hilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Iseghem Hilde op de google maps. Adres en contacten Van Iseghem Hilde
Location of Van Iseghem Hilde on the google maps. Address and contacts of Van Iseghem Hilde

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Iseghem Hilde Van Iseghem Hilde: Internat Autonome de Forest | O.C.M.W. | ANDY BAEKE | THALGO LIMELETTE | MAX SCHILDERS

Other related companies as Van Iseghem Hilde: Internat Autonome de Forest | O.C.M.W. | ANDY BAEKE | THALGO LIMELETTE | MAX SCHILDERS

Van Iseghem Hilde is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Iseghem Hilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09220520019. Het bedrijf Van Iseghem Hilde bevindt zich op het adres: Barzestraat 27; 8531; Harelbeke (Hulste). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Iseghem Hilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Iseghem Hilde is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Iseghem Hilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Iseghem Hilde, openstaande posities, locatie van Van Iseghem Hilde op de kaart.

Van Iseghem Hilde is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Iseghem Hilde, company assigned to the tax number BE09220520019. The company Van Iseghem Hilde is located at the address: Barzestraat 27; 8531; Harelbeke (Hulste). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Iseghem Hilde were not found.
The main activity of Van Iseghem Hilde is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Iseghem Hilde is not available. You also can look at reviews of Van Iseghem Hilde, open positions, location of Van Iseghem Hilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Iseghem Hilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Iseghem Hilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Iseghem Hilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Iseghem Hilde, employees, financial statistics.