Van Isacker S

Contactgegevens Van Isacker S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Isacker S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Isacker S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Onze Novembre 1918 89; 6183; Courcelles (Trazegnies), België

Telefoon (phone): 071 46 03 45 (+32-071 46 03 45) 071 46 03 45 (+32-071 46 03 45)

Fax (fax): +32 (83) 900-31-89 +32 (83) 900-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Isacker S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Isacker S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Isacker S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Isacker S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Isacker S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Isacker S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Isacker S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Isacker S
Products information Van Isacker S

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Isacker S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Isacker S
(Get full report from official database of BE for Van Isacker S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Isacker S
Addition kinds of activities for Van Isacker S

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
514902. Huisdiervoer | Pet foods
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
20460200. Maïsolieproducten | Corn oil products
30869904. Isolatie- of kussingsmateriaal, schuimplastic | Insulation or cushioning material, foamed plastics
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used

Werken bij Van Isacker S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Isacker S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Isacker S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Isacker S. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

 • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TalentXperts

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

 • Kelner (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

 • CNC-frezer (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

 • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

 • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

  Type: Vaste Job

  Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

 • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: BIZ BIKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Logopedist(e) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: DE BABBELHUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van Van Isacker S in sociale netwerken
Look for responds of Van Isacker S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Isacker S. Laat een reactie achter voor Van Isacker S. Van Isacker S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Isacker S. Leave a respond for Van Isacker S. Van Isacker S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Isacker S op de google maps. Adres en contacten Van Isacker S
Location of Van Isacker S on the google maps. Address and contacts of Van Isacker S

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Isacker S Van Isacker S: Age d'Or (L') | REGINE DE LOOSE | Dahin P | STAELENS | DOBBELAERE KURT

Other related companies as Van Isacker S: Age d'Or (L') | REGINE DE LOOSE | Dahin P | STAELENS | DOBBELAERE KURT

Van Isacker S is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Isacker S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf Van Isacker S bevindt zich op het adres: Rue du Onze Novembre 1918 89; 6183; Courcelles (Trazegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Isacker S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Isacker S is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Isacker S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Isacker S, openstaande posities, locatie van Van Isacker S op de kaart.

Van Isacker S is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Isacker S, company assigned to the tax number BE08307281494. The company Van Isacker S is located at the address: Rue du Onze Novembre 1918 89; 6183; Courcelles (Trazegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Isacker S were not found.
The main activity of Van Isacker S is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Isacker S is not available. You also can look at reviews of Van Isacker S, open positions, location of Van Isacker S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Isacker S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Isacker S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Isacker S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Isacker S, employees, financial statistics.