Van Imschoot M

Contactgegevens Van Imschoot M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Imschoot M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Imschoot M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mieregemstraat 66; 1785; Merchtem, België

Telefoon (phone): 052 37 14 14 (+32-052 37 14 14) 052 37 14 14 (+32-052 37 14 14)

Fax (fax): 052 37 14 14 (+32-052 37 14 14) 052 37 14 14 (+32-052 37 14 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Imschoot M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Imschoot M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Imschoot M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Imschoot M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Imschoot M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Imschoot M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Imschoot M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Imschoot M
Products information Van Imschoot M

BTW identificatienummer (tax): BE03587554931
Ondernemingsnummer: 7355590820
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Van Imschoot M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Imschoot M
(Get full report from official database of BE for Van Imschoot M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Imschoot M
Addition kinds of activities for Van Imschoot M

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
23859905. Regenjassen, behalve gevulkaniseerd rubber: aangekochte materialen | Raincoats, except vulcanized rubber: purchased materials
23960203. Passementeries | Passementeries
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
50210103. Kerkbanken | Church pews

Werken bij Van Imschoot M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Imschoot M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Imschoot M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Imschoot M. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

 • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

 • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

 • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

 • Jobstudent Bakkerij (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

 • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

  Type: Studentenjob

  Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

 • Wegenwerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

 • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: USG Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

 • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Van Imschoot M in sociale netwerken
Look for responds of Van Imschoot M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Imschoot M. Laat een reactie achter voor Van Imschoot M. Van Imschoot M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Imschoot M. Leave a respond for Van Imschoot M. Van Imschoot M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Imschoot M op de google maps. Adres en contacten Van Imschoot M
Location of Van Imschoot M on the google maps. Address and contacts of Van Imschoot M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Imschoot M Van Imschoot M: FRANZ DEFOSSE | ATELIER DE LA FONTAINE | K. VAN MALDEGEM | NICOLAS GOUGNARD | RUBENS & Co scs

Other related companies as Van Imschoot M: FRANZ DEFOSSE | ATELIER DE LA FONTAINE | K. VAN MALDEGEM | NICOLAS GOUGNARD | RUBENS & Co scs

Van Imschoot M is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Imschoot M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587554931. Het bedrijf Van Imschoot M bevindt zich op het adres: Mieregemstraat 66; 1785; Merchtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Imschoot M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Imschoot M is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Imschoot M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Imschoot M, openstaande posities, locatie van Van Imschoot M op de kaart.

Van Imschoot M is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Imschoot M, company assigned to the tax number BE03587554931. The company Van Imschoot M is located at the address: Mieregemstraat 66; 1785; Merchtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Imschoot M were not found.
The main activity of Van Imschoot M is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Imschoot M is not available. You also can look at reviews of Van Imschoot M, open positions, location of Van Imschoot M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Imschoot M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Imschoot M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Imschoot M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Imschoot M, employees, financial statistics.