Van Impe Anne-Marie

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Van Impe Anne-Marie

Contactgegevens Van Impe Anne-Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Impe Anne-Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Impe Anne-Marie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de la Grande Espinette 71; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se, België

Telefoon (phone): 02 358 53 02 (+32-02 358 53 02) 02 358 53 02 (+32-02 358 53 02)

Fax (fax): +32 (67) 825-17-15 +32 (67) 825-17-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Impe Anne-Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Impe Anne-Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Impe Anne-Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Impe Anne-Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Impe Anne-Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Impe Anne-Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Impe Anne-Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Impe Anne-Marie
Products information Van Impe Anne-Marie

BTW identificatienummer (tax): BE08254547119
Ondernemingsnummer: 3971801757
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Impe Anne-Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Impe Anne-Marie
(Get full report from official database of BE for Van Impe Anne-Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Impe Anne-Marie
Addition kinds of activities for Van Impe Anne-Marie

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
28190500. aluinen | Alums
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij Van Impe Anne-Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Impe Anne-Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Impe Anne-Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Impe Anne-Marie. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

 • Operator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

 • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

 • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

 • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

 • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Project Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

 • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Progress HR

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

 • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

  Type: Werfreserve

  U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

 • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Van Impe Anne-Marie in sociale netwerken
Look for responds of Van Impe Anne-Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Impe Anne-Marie. Laat een reactie achter voor Van Impe Anne-Marie. Van Impe Anne-Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Impe Anne-Marie. Leave a respond for Van Impe Anne-Marie. Van Impe Anne-Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Impe Anne-Marie op de google maps. Adres en contacten Van Impe Anne-Marie
Location of Van Impe Anne-Marie on the google maps. Address and contacts of Van Impe Anne-Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Impe Anne-Marie Van Impe Anne-Marie: MICHEL BRISMEE | ALBERTEUM ST. IDE | LA POSTE | PUBLI-TOUT SA | LA M?RE BERTHE

Other related companies as Van Impe Anne-Marie: MICHEL BRISMEE | ALBERTEUM ST. IDE | LA POSTE | PUBLI-TOUT SA | LA M?RE BERTHE

Van Impe Anne-Marie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Impe Anne-Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08254547119. Het bedrijf Van Impe Anne-Marie bevindt zich op het adres: Chauss茅e de la Grande Espinette 71; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Impe Anne-Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Impe Anne-Marie is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Impe Anne-Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Impe Anne-Marie, openstaande posities, locatie van Van Impe Anne-Marie op de kaart.

Van Impe Anne-Marie is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Impe Anne-Marie, company assigned to the tax number BE08254547119. The company Van Impe Anne-Marie is located at the address: Chauss茅e de la Grande Espinette 71; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Impe Anne-Marie were not found.
The main activity of Van Impe Anne-Marie is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Impe Anne-Marie is not available. You also can look at reviews of Van Impe Anne-Marie, open positions, location of Van Impe Anne-Marie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Impe Anne-Marie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Impe Anne-Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Impe Anne-Marie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Impe Anne-Marie, employees, financial statistics.