Van Humbeeck B

Contactgegevens Van Humbeeck B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Humbeeck B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Humbeeck B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lombeekstraat 2; 1790; Affligem (Essene), België

Telefoon (phone): 02 582 75 13 (+32-02 582 75 13) 02 582 75 13 (+32-02 582 75 13)

Fax (fax): +32 (87) 987-63-36 +32 (87) 987-63-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Humbeeck B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Humbeeck B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Humbeeck B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Humbeeck B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Humbeeck B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Humbeeck B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Humbeeck B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Humbeeck B
Products information Van Humbeeck B

BTW identificatienummer (tax): BE07053192138
Ondernemingsnummer: 5119323730
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Humbeeck B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Humbeeck B
(Get full report from official database of BE for Van Humbeeck B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Humbeeck B
Addition kinds of activities for Van Humbeeck B

311105. Garment leather | Garment leather
363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
59991401. Bedrijfsmachines en apparatuur | Business machines and equipment

Werken bij Van Humbeeck B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Humbeeck B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Humbeeck B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Humbeeck B. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

 • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

 • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

 • Chauffeur CE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

 • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

 • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

 • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

  Type: Vaste Job

  Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

 • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

Zoek naar antwoorden van Van Humbeeck B in sociale netwerken
Look for responds of Van Humbeeck B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Humbeeck B. Laat een reactie achter voor Van Humbeeck B. Van Humbeeck B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Humbeeck B. Leave a respond for Van Humbeeck B. Van Humbeeck B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Humbeeck B op de google maps. Adres en contacten Van Humbeeck B
Location of Van Humbeeck B on the google maps. Address and contacts of Van Humbeeck B

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Humbeeck B Van Humbeeck B: N-VLAAMSE HUISVESTINGSMIJ | BOUTIQUE CARAMEL | BART EVENEPOEL | Seys E | INFORNET

Other related companies as Van Humbeeck B: N-VLAAMSE HUISVESTINGSMIJ | BOUTIQUE CARAMEL | BART EVENEPOEL | Seys E | INFORNET

Van Humbeeck B is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Humbeeck B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07053192138. Het bedrijf Van Humbeeck B bevindt zich op het adres: Lombeekstraat 2; 1790; Affligem (Essene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Humbeeck B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Humbeeck B is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Humbeeck B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Humbeeck B, openstaande posities, locatie van Van Humbeeck B op de kaart.

Van Humbeeck B is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Humbeeck B, company assigned to the tax number BE07053192138. The company Van Humbeeck B is located at the address: Lombeekstraat 2; 1790; Affligem (Essene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Humbeeck B were not found.
The main activity of Van Humbeeck B is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Humbeeck B is not available. You also can look at reviews of Van Humbeeck B, open positions, location of Van Humbeeck B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Humbeeck B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Humbeeck B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Humbeeck B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Humbeeck B, employees, financial statistics.