Van Hove Rita

Contactgegevens Van Hove Rita: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hove Rita: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hove Rita

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijmenamsesteenweg 220; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 08 46 (+32-016 60 08 46) 016 60 08 46 (+32-016 60 08 46)

Fax (fax): +32 (3) 736-64-81 +32 (3) 736-64-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hove Rita: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hove Rita"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hove Rita"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hove Rita, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hove Rita. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hove Rita, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hove Rita. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hove Rita
Products information Van Hove Rita

BTW identificatienummer (tax): BE03986907958
Ondernemingsnummer: 6768371582
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Van Hove Rita zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hove Rita
(Get full report from official database of BE for Van Hove Rita)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hove Rita
Addition kinds of activities for Van Hove Rita

22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
50990000. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij Van Hove Rita: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hove Rita: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hove Rita. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hove Rita. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

 • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

 • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

 • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

 • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

 • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TORNADOTRANS

  Type: Vaste Job

  Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

 • Loketbediende Haven Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

 • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

Zoek naar antwoorden van Van Hove Rita in sociale netwerken
Look for responds of Van Hove Rita in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hove Rita. Laat een reactie achter voor Van Hove Rita. Van Hove Rita bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hove Rita. Leave a respond for Van Hove Rita. Van Hove Rita on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hove Rita op de google maps. Adres en contacten Van Hove Rita
Location of Van Hove Rita on the google maps. Address and contacts of Van Hove Rita

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hove Rita Van Hove Rita: Electro De Meyer | JEAN DACO | Design Factory | STEFAAN VINCK | R?GIE ELECTRICIT? WAVRE

Other related companies as Van Hove Rita: Electro De Meyer | JEAN DACO | Design Factory | STEFAAN VINCK | R?GIE ELECTRICIT? WAVRE

Van Hove Rita is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hove Rita, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03986907958. Het bedrijf Van Hove Rita bevindt zich op het adres: Rijmenamsesteenweg 220; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hove Rita zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hove Rita is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hove Rita is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hove Rita, openstaande posities, locatie van Van Hove Rita op de kaart.

Van Hove Rita is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hove Rita, company assigned to the tax number BE03986907958. The company Van Hove Rita is located at the address: Rijmenamsesteenweg 220; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hove Rita were not found.
The main activity of Van Hove Rita is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hove Rita is not available. You also can look at reviews of Van Hove Rita, open positions, location of Van Hove Rita on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hove Rita, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hove Rita, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hove Rita, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hove Rita, employees, financial statistics.