Van Houtte Ignace

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Houtte Ignace
Private companiesTransportation by Air • Van Houtte Ignace

Contactgegevens Van Houtte Ignace: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Houtte Ignace: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Houtte Ignace

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinses Paolalaan 10; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 36 00 87 (+32-050 36 00 87) 050 36 00 87 (+32-050 36 00 87)

Fax (fax): +32 (58) 486-41-96 +32 (58) 486-41-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Houtte Ignace: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Houtte Ignace"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Houtte Ignace"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Houtte Ignace, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Houtte Ignace. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Houtte Ignace, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Houtte Ignace. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Houtte Ignace
Products information Van Houtte Ignace

BTW identificatienummer (tax): BE09391632080
Ondernemingsnummer: 8848632812
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Houtte Ignace zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Houtte Ignace
(Get full report from official database of BE for Van Houtte Ignace)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Houtte Ignace
Addition kinds of activities for Van Houtte Ignace

02790000. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
39990108. Permanente golf apparatuur en machines | Permanent wave equipment and machines
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school
80629901. Ziekenhuis, aangesloten bij ama residentie | Hospital, affiliated with ama residency

Werken bij Van Houtte Ignace: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Houtte Ignace: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Houtte Ignace. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Houtte Ignace. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

 • manager IT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Vaste Job

  IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

 • DAKWERKER (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: STADAK

  Type: Vaste Job

  Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

 • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

  Regio: OPPUURS

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Acupuncturist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

 • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: FAUBOURG

  Type: Flexijob

  Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Van Houtte Ignace in sociale netwerken
Look for responds of Van Houtte Ignace in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Houtte Ignace. Laat een reactie achter voor Van Houtte Ignace. Van Houtte Ignace bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Houtte Ignace. Leave a respond for Van Houtte Ignace. Van Houtte Ignace on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Houtte Ignace op de google maps. Adres en contacten Van Houtte Ignace
Location of Van Houtte Ignace on the google maps. Address and contacts of Van Houtte Ignace

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Houtte Ignace Van Houtte Ignace: KANTOOR VAN RIEL J. | SEAT GARAGE DE BRUXELLES | DIRK WILLEMEN | Vinders-Servais | Collage S.A.

Other related companies as Van Houtte Ignace: KANTOOR VAN RIEL J. | SEAT GARAGE DE BRUXELLES | DIRK WILLEMEN | Vinders-Servais | Collage S.A.

Van Houtte Ignace is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Houtte Ignace, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09391632080. Het bedrijf Van Houtte Ignace bevindt zich op het adres: Prinses Paolalaan 10; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Houtte Ignace zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Houtte Ignace is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Houtte Ignace is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Houtte Ignace, openstaande posities, locatie van Van Houtte Ignace op de kaart.

Van Houtte Ignace is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Houtte Ignace, company assigned to the tax number BE09391632080. The company Van Houtte Ignace is located at the address: Prinses Paolalaan 10; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Houtte Ignace were not found.
The main activity of Van Houtte Ignace is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Houtte Ignace is not available. You also can look at reviews of Van Houtte Ignace, open positions, location of Van Houtte Ignace on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Houtte Ignace, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Houtte Ignace, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Houtte Ignace, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Houtte Ignace, employees, financial statistics.