Van Hout Hugo

Contactgegevens Van Hout Hugo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hout Hugo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hout Hugo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Markt 12; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 37 72 44 (+32-014 37 72 44) 014 37 72 44 (+32-014 37 72 44)

Fax (fax): +32 (53) 474-43-44 +32 (53) 474-43-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hout Hugo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hout Hugo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hout Hugo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hout Hugo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hout Hugo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hout Hugo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hout Hugo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hout Hugo
Products information Van Hout Hugo

BTW identificatienummer (tax): BE07849426269
Ondernemingsnummer: 7984283447
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Hout Hugo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hout Hugo
(Get full report from official database of BE for Van Hout Hugo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hout Hugo
Addition kinds of activities for Van Hout Hugo

1499. Diverse nonmetallische mijnbouw | Miscellaneous nonmetallic mining
345200. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
14590203. Kyaniet mijnbouw | Kyanite mining
34439903. Cupola's, metalen plaat | Cupolas, metal plate
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture

Werken bij Van Hout Hugo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hout Hugo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hout Hugo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hout Hugo. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeurs en ervaren reachers (optie vast!) (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een magazijn met gevarengoed zijn we op zoek naar ervaren hef- en / of reachtruckchauffeurs. Je staat in voor : Laden en lossen van vrachtwagens Klaarzetten van te verzenden orders Wegrijden van goederen Orde en netheid binnen magazijn

 • Machineoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

 • Stikster/stikker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

 • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

 • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

 • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Logistiek medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ARTEEL

  Type: Vaste Job

  Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

 • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: House of Talents

  Type: Vaste Job

  Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

 • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: VABU

  Type: Werfreserve

  Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van Van Hout Hugo in sociale netwerken
Look for responds of Van Hout Hugo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hout Hugo. Laat een reactie achter voor Van Hout Hugo. Van Hout Hugo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hout Hugo. Leave a respond for Van Hout Hugo. Van Hout Hugo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hout Hugo op de google maps. Adres en contacten Van Hout Hugo
Location of Van Hout Hugo on the google maps. Address and contacts of Van Hout Hugo

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hout Hugo Van Hout Hugo: GB CONTACT | HAGHEBAERT & FREMAUX | Cory-Style | ERIK NEVEN | FUNNY BALLOONS

Other related companies as Van Hout Hugo: GB CONTACT | HAGHEBAERT & FREMAUX | Cory-Style | ERIK NEVEN | FUNNY BALLOONS

Van Hout Hugo is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hout Hugo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07849426269. Het bedrijf Van Hout Hugo bevindt zich op het adres: Oude Markt 12; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hout Hugo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hout Hugo is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hout Hugo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hout Hugo, openstaande posities, locatie van Van Hout Hugo op de kaart.

Van Hout Hugo is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hout Hugo, company assigned to the tax number BE07849426269. The company Van Hout Hugo is located at the address: Oude Markt 12; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hout Hugo were not found.
The main activity of Van Hout Hugo is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hout Hugo is not available. You also can look at reviews of Van Hout Hugo, open positions, location of Van Hout Hugo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hout Hugo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hout Hugo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hout Hugo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hout Hugo, employees, financial statistics.