Van Hooydonck F

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Van Hooydonck F

Contactgegevens Van Hooydonck F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hooydonck F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hooydonck F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Garestalaan 19; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 54 56 (+32-016 25 54 56) 016 25 54 56 (+32-016 25 54 56)

Fax (fax): +32 (53) 363-14-28 +32 (53) 363-14-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hooydonck F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hooydonck F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hooydonck F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hooydonck F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hooydonck F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hooydonck F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hooydonck F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hooydonck F
Products information Van Hooydonck F

BTW identificatienummer (tax): BE06271514892
Ondernemingsnummer: 6466796875
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Hooydonck F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hooydonck F
(Get full report from official database of BE for Van Hooydonck F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hooydonck F
Addition kinds of activities for Van Hooydonck F

704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
28210107. Siliconenharsen | Silicone resins
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts

Werken bij Van Hooydonck F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hooydonck F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hooydonck F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hooydonck F. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker m/v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

 • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

 • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

 • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

 • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

 • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: NEXIOS IT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Van Hooydonck F in sociale netwerken
Look for responds of Van Hooydonck F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hooydonck F. Laat een reactie achter voor Van Hooydonck F. Van Hooydonck F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hooydonck F. Leave a respond for Van Hooydonck F. Van Hooydonck F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hooydonck F op de google maps. Adres en contacten Van Hooydonck F
Location of Van Hooydonck F on the google maps. Address and contacts of Van Hooydonck F

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hooydonck F Van Hooydonck F: Security-Trends BVBA | ADHEMAR DE WINNE | BUREAU BROKER | E. RATH? | Handsaeme Machinery BVBA

Other related companies as Van Hooydonck F: Security-Trends BVBA | ADHEMAR DE WINNE | BUREAU BROKER | E. RATH? | Handsaeme Machinery BVBA

Van Hooydonck F is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hooydonck F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06271514892. Het bedrijf Van Hooydonck F bevindt zich op het adres: Garestalaan 19; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hooydonck F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hooydonck F is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hooydonck F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hooydonck F, openstaande posities, locatie van Van Hooydonck F op de kaart.

Van Hooydonck F is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hooydonck F, company assigned to the tax number BE06271514892. The company Van Hooydonck F is located at the address: Garestalaan 19; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hooydonck F were not found.
The main activity of Van Hooydonck F is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hooydonck F is not available. You also can look at reviews of Van Hooydonck F, open positions, location of Van Hooydonck F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hooydonck F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hooydonck F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hooydonck F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hooydonck F, employees, financial statistics.