Van Hoeck Robert

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Hoeck Robert
Private companiesTransportation by Air • Van Hoeck Robert

Contactgegevens Van Hoeck Robert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoeck Robert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoeck Robert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 107; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 449 13 40 (+32-03 449 13 40) 03 449 13 40 (+32-03 449 13 40)

Fax (fax): +32 (16) 572-53-60 +32 (16) 572-53-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoeck Robert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoeck Robert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoeck Robert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoeck Robert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoeck Robert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoeck Robert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoeck Robert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoeck Robert
Products information Van Hoeck Robert

BTW identificatienummer (tax): BE01481750488
Ondernemingsnummer: 9474029541
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Hoeck Robert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoeck Robert
(Get full report from official database of BE for Van Hoeck Robert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoeck Robert
Addition kinds of activities for Van Hoeck Robert

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
39991104. Spoorwegmodellen, behalve speelgoed | Railroad models, except toy
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop

Werken bij Van Hoeck Robert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoeck Robert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoeck Robert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoeck Robert. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

 • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

 • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

 • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Van Hoeck Robert in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoeck Robert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoeck Robert. Laat een reactie achter voor Van Hoeck Robert. Van Hoeck Robert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoeck Robert. Leave a respond for Van Hoeck Robert. Van Hoeck Robert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoeck Robert op de google maps. Adres en contacten Van Hoeck Robert
Location of Van Hoeck Robert on the google maps. Address and contacts of Van Hoeck Robert

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoeck Robert Van Hoeck Robert: KONINCKX | REST. 'T ONGELOOFLIJKE | Lieven Onraedt | FLANDRIA FOODS | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as Van Hoeck Robert: KONINCKX | REST. 'T ONGELOOFLIJKE | Lieven Onraedt | FLANDRIA FOODS | BANCONTACT-MISTER CASH

Van Hoeck Robert is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoeck Robert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01481750488. Het bedrijf Van Hoeck Robert bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 107; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoeck Robert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoeck Robert is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoeck Robert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoeck Robert, openstaande posities, locatie van Van Hoeck Robert op de kaart.

Van Hoeck Robert is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoeck Robert, company assigned to the tax number BE01481750488. The company Van Hoeck Robert is located at the address: Mechelsesteenweg 107; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoeck Robert were not found.
The main activity of Van Hoeck Robert is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoeck Robert is not available. You also can look at reviews of Van Hoeck Robert, open positions, location of Van Hoeck Robert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoeck Robert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoeck Robert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoeck Robert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoeck Robert, employees, financial statistics.