Van Hessche D

Contactgegevens Van Hessche D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hessche D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hessche D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolonel Naessensstraat 17; 8740; Pittem (Egem), België

Telefoon (phone): 051 46 75 49 (+32-051 46 75 49) 051 46 75 49 (+32-051 46 75 49)

Fax (fax): +32 (87) 278-62-85 +32 (87) 278-62-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hessche D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hessche D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hessche D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hessche D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hessche D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hessche D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hessche D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hessche D
Products information Van Hessche D

BTW identificatienummer (tax): BE06391540527
Ondernemingsnummer: 3331573486
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Hessche D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hessche D
(Get full report from official database of BE for Van Hessche D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hessche D
Addition kinds of activities for Van Hessche D

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
51370502. luiers | Diapers
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry
75490103. Smeerservice, auto | Lubrication service, automotive
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij Van Hessche D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hessche D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hessche D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hessche D. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

 • Chauffeur(s) CE (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

 • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

 • Operator (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

 • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PROFI

  Type: Vaste Job

  Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Van Hessche D in sociale netwerken
Look for responds of Van Hessche D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hessche D. Laat een reactie achter voor Van Hessche D. Van Hessche D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hessche D. Leave a respond for Van Hessche D. Van Hessche D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hessche D op de google maps. Adres en contacten Van Hessche D
Location of Van Hessche D on the google maps. Address and contacts of Van Hessche D

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hessche D Van Hessche D: Tine | E.S. VILLANCE | Evrard-Cristofalo D & Ph | JOHANNES SCHOONJANS | JP & P Graphics BVBA

Other related companies as Van Hessche D: Tine | E.S. VILLANCE | Evrard-Cristofalo D & Ph | JOHANNES SCHOONJANS | JP & P Graphics BVBA

Van Hessche D is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hessche D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06391540527. Het bedrijf Van Hessche D bevindt zich op het adres: Kolonel Naessensstraat 17; 8740; Pittem (Egem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hessche D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hessche D is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hessche D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hessche D, openstaande posities, locatie van Van Hessche D op de kaart.

Van Hessche D is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hessche D, company assigned to the tax number BE06391540527. The company Van Hessche D is located at the address: Kolonel Naessensstraat 17; 8740; Pittem (Egem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hessche D were not found.
The main activity of Van Hessche D is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hessche D is not available. You also can look at reviews of Van Hessche D, open positions, location of Van Hessche D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hessche D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hessche D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hessche D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hessche D, employees, financial statistics.