Van Hellemont An

Contactgegevens Van Hellemont An: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hellemont An: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hellemont An

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Nethensebaan 83; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), België

Telefoon (phone): 016 47 31 58 (+32-016 47 31 58) 016 47 31 58 (+32-016 47 31 58)

Fax (fax): +32 (81) 362-38-58 +32 (81) 362-38-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hellemont An: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hellemont An"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hellemont An"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hellemont An, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hellemont An. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hellemont An, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hellemont An. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hellemont An
Products information Van Hellemont An

BTW identificatienummer (tax): BE06800506591
Ondernemingsnummer: 6035583496
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Hellemont An zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hellemont An
(Get full report from official database of BE for Van Hellemont An)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hellemont An
Addition kinds of activities for Van Hellemont An

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
26790500. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
51360600. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
73610000. Uitzendbureaus | Employment agencies

Werken bij Van Hellemont An: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hellemont An: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hellemont An. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hellemont An. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

 • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: ECM

  Type: Vaste Job

  Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

 • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

 • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Logopedist(e) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DECAT SOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van Van Hellemont An in sociale netwerken
Look for responds of Van Hellemont An in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hellemont An. Laat een reactie achter voor Van Hellemont An. Van Hellemont An bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hellemont An. Leave a respond for Van Hellemont An. Van Hellemont An on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hellemont An op de google maps. Adres en contacten Van Hellemont An
Location of Van Hellemont An on the google maps. Address and contacts of Van Hellemont An

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hellemont An Van Hellemont An: ROSA MERTES | ANDRE CAP | Roothooft I | NEERSCHUURHOEVE | Passion Maison

Other related companies as Van Hellemont An: ROSA MERTES | ANDRE CAP | Roothooft I | NEERSCHUURHOEVE | Passion Maison

Van Hellemont An is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hellemont An, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800506591. Het bedrijf Van Hellemont An bevindt zich op het adres: Oude Nethensebaan 83; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hellemont An zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hellemont An is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hellemont An is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hellemont An, openstaande posities, locatie van Van Hellemont An op de kaart.

Van Hellemont An is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hellemont An, company assigned to the tax number BE06800506591. The company Van Hellemont An is located at the address: Oude Nethensebaan 83; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hellemont An were not found.
The main activity of Van Hellemont An is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hellemont An is not available. You also can look at reviews of Van Hellemont An, open positions, location of Van Hellemont An on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hellemont An, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hellemont An, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hellemont An, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hellemont An, employees, financial statistics.