Van Hecke Ludwig

Contactgegevens Van Hecke Ludwig: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hecke Ludwig: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hecke Ludwig

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clemens De Landtsheerlaan 2; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 45 27 (+32-03 771 45 27) 03 771 45 27 (+32-03 771 45 27)

Fax (fax): +32 (10) 712-21-25 +32 (10) 712-21-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hecke Ludwig: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hecke Ludwig"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hecke Ludwig"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hecke Ludwig, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hecke Ludwig. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hecke Ludwig, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hecke Ludwig. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hecke Ludwig
Products information Van Hecke Ludwig

BTW identificatienummer (tax): BE08339691162
Ondernemingsnummer: 4836975097
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Hecke Ludwig zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hecke Ludwig
(Get full report from official database of BE for Van Hecke Ludwig)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hecke Ludwig
Addition kinds of activities for Van Hecke Ludwig

733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)

Werken bij Van Hecke Ludwig: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hecke Ludwig: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hecke Ludwig. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hecke Ludwig. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

 • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

 • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

 • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

 • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

 • Huishoudhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

 • Customs Officer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

 • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Turbotrucks

  Type: Vaste Job

  Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

 • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Vaste Job

  Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

 • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Flexijob

  Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van Van Hecke Ludwig in sociale netwerken
Look for responds of Van Hecke Ludwig in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hecke Ludwig. Laat een reactie achter voor Van Hecke Ludwig. Van Hecke Ludwig bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hecke Ludwig. Leave a respond for Van Hecke Ludwig. Van Hecke Ludwig on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hecke Ludwig op de google maps. Adres en contacten Van Hecke Ludwig
Location of Van Hecke Ludwig on the google maps. Address and contacts of Van Hecke Ludwig

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hecke Ludwig Van Hecke Ludwig: COIFFURE CAPIL'ERE | FRITUUR SNACKBAR CHALET | GUY VROONEN | Bewix Service | DE VRIENDENKRING

Other related companies as Van Hecke Ludwig: COIFFURE CAPIL'ERE | FRITUUR SNACKBAR CHALET | GUY VROONEN | Bewix Service | DE VRIENDENKRING

Van Hecke Ludwig is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hecke Ludwig, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08339691162. Het bedrijf Van Hecke Ludwig bevindt zich op het adres: Clemens De Landtsheerlaan 2; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hecke Ludwig zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hecke Ludwig is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hecke Ludwig is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hecke Ludwig, openstaande posities, locatie van Van Hecke Ludwig op de kaart.

Van Hecke Ludwig is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hecke Ludwig, company assigned to the tax number BE08339691162. The company Van Hecke Ludwig is located at the address: Clemens De Landtsheerlaan 2; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hecke Ludwig were not found.
The main activity of Van Hecke Ludwig is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hecke Ludwig is not available. You also can look at reviews of Van Hecke Ludwig, open positions, location of Van Hecke Ludwig on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hecke Ludwig, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hecke Ludwig, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hecke Ludwig, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hecke Ludwig, employees, financial statistics.