Van Hecke John

Contactgegevens Van Hecke John: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hecke John: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hecke John

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaver 14; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 281 00 36 (+32-09 281 00 36) 09 281 00 36 (+32-09 281 00 36)

Fax (fax): +32 (53) 279-41-29 +32 (53) 279-41-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hecke John: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hecke John"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hecke John"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hecke John, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hecke John. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hecke John, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hecke John. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hecke John
Products information Van Hecke John

BTW identificatienummer (tax): BE09492980957
Ondernemingsnummer: 5233306884
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Hecke John zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hecke John
(Get full report from official database of BE for Van Hecke John)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hecke John
Addition kinds of activities for Van Hecke John

289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
593202. Antiques | Antiques
07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate

Werken bij Van Hecke John: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hecke John: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hecke John. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hecke John. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

 • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

 • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

  Regio: EPPEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

  Type: Vaste Job

  We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

 • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

  Type: Vaste Job

  Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

 • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

 • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VISFUIK

  Type: Flexijob

  Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Van Hecke John in sociale netwerken
Look for responds of Van Hecke John in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hecke John. Laat een reactie achter voor Van Hecke John. Van Hecke John bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hecke John. Leave a respond for Van Hecke John. Van Hecke John on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hecke John op de google maps. Adres en contacten Van Hecke John
Location of Van Hecke John on the google maps. Address and contacts of Van Hecke John

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hecke John Van Hecke John: TEAROOM DEN BOGAARD | EDDY NOTTE | Roelens BVBA | Costermans SPRL | Hoornaert G

Other related companies as Van Hecke John: TEAROOM DEN BOGAARD | EDDY NOTTE | Roelens BVBA | Costermans SPRL | Hoornaert G

Van Hecke John is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hecke John, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09492980957. Het bedrijf Van Hecke John bevindt zich op het adres: Gaver 14; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hecke John zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hecke John is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hecke John is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hecke John, openstaande posities, locatie van Van Hecke John op de kaart.

Van Hecke John is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hecke John, company assigned to the tax number BE09492980957. The company Van Hecke John is located at the address: Gaver 14; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hecke John were not found.
The main activity of Van Hecke John is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hecke John is not available. You also can look at reviews of Van Hecke John, open positions, location of Van Hecke John on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hecke John, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hecke John, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hecke John, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hecke John, employees, financial statistics.