Van Hecke G

Contactgegevens Van Hecke G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hecke G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hecke G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Felix Timmermanslaan 33; 2547; Lint, België

Telefoon (phone): 03 480 09 19 (+32-03 480 09 19) 03 480 09 19 (+32-03 480 09 19)

Fax (fax): +32 (56) 115-71-83 +32 (56) 115-71-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hecke G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hecke G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hecke G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hecke G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hecke G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hecke G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hecke G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hecke G
Products information Van Hecke G

BTW identificatienummer (tax): BE01794586181
Ondernemingsnummer: 6265747070
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Hecke G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hecke G
(Get full report from official database of BE for Van Hecke G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hecke G
Addition kinds of activities for Van Hecke G

394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
50639901. Antennes, ontvangen, satelliet schotels | Antennas, receiving, satellite dishes
50729906. hangsloten | Padlocks
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
82990301. Dramatische school | Dramatic school

Werken bij Van Hecke G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hecke G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hecke G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hecke G. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

 • Poetshulp Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: NET IS NET

  Type: Dienstenchequebaan

  De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

 • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

 • CNC bediener (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

 • Talent Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

 • Koeltechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

Zoek naar antwoorden van Van Hecke G in sociale netwerken
Look for responds of Van Hecke G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hecke G. Laat een reactie achter voor Van Hecke G. Van Hecke G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hecke G. Leave a respond for Van Hecke G. Van Hecke G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hecke G op de google maps. Adres en contacten Van Hecke G
Location of Van Hecke G on the google maps. Address and contacts of Van Hecke G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hecke G Van Hecke G: CONSTALES | JEAN-PIERRE RENOIR | Giacomelli Sport NV | Clos des Poussins | Danneels M

Other related companies as Van Hecke G: CONSTALES | JEAN-PIERRE RENOIR | Giacomelli Sport NV | Clos des Poussins | Danneels M

Van Hecke G is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hecke G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01794586181. Het bedrijf Van Hecke G bevindt zich op het adres: Felix Timmermanslaan 33; 2547; Lint. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hecke G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hecke G is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hecke G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hecke G, openstaande posities, locatie van Van Hecke G op de kaart.

Van Hecke G is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hecke G, company assigned to the tax number BE01794586181. The company Van Hecke G is located at the address: Felix Timmermanslaan 33; 2547; Lint. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hecke G were not found.
The main activity of Van Hecke G is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hecke G is not available. You also can look at reviews of Van Hecke G, open positions, location of Van Hecke G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hecke G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hecke G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hecke G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hecke G, employees, financial statistics.