Van Haver Patty

Contactgegevens Van Haver Patty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Haver Patty: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Haver Patty

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eekhoornstraat 34; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 01 99 (+32-03 777 01 99) 03 777 01 99 (+32-03 777 01 99)

Fax (fax): +32 (64) 876-26-43 +32 (64) 876-26-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Haver Patty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Haver Patty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Haver Patty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Haver Patty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Haver Patty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Haver Patty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Haver Patty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Haver Patty
Products information Van Haver Patty

BTW identificatienummer (tax): BE03836395263
Ondernemingsnummer: 8722839355
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Haver Patty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Haver Patty
(Get full report from official database of BE for Van Haver Patty)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Haver Patty
Addition kinds of activities for Van Haver Patty

07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
38619905. Sensitometers, fotografisch | Sensitometers, photographic
39310509. vibrafoons | Vibraphones
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
59620102. Sandwich- en hot-food automaten | Sandwich and hot food vending machines
72159902. Wasserette routes, munten geëxploiteerd | Laundry machine routes, coin-operated
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij Van Haver Patty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Haver Patty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Haver Patty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Haver Patty. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

 • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

 • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

  Type: Studentenjob

  Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

 • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

 • Project engineer (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Van Haver Patty in sociale netwerken
Look for responds of Van Haver Patty in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Haver Patty. Laat een reactie achter voor Van Haver Patty. Van Haver Patty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Haver Patty. Leave a respond for Van Haver Patty. Van Haver Patty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Haver Patty op de google maps. Adres en contacten Van Haver Patty
Location of Van Haver Patty on the google maps. Address and contacts of Van Haver Patty

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Haver Patty Van Haver Patty: PROPEL SEMINAR & EVENTS | HOBBY AGRI | Vanmaercke NV | KATERKO & CIE | Vandamme BVBA

Other related companies as Van Haver Patty: PROPEL SEMINAR & EVENTS | HOBBY AGRI | Vanmaercke NV | KATERKO & CIE | Vandamme BVBA

Van Haver Patty is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Haver Patty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03836395263. Het bedrijf Van Haver Patty bevindt zich op het adres: Eekhoornstraat 34; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Haver Patty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Haver Patty is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Haver Patty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Haver Patty, openstaande posities, locatie van Van Haver Patty op de kaart.

Van Haver Patty is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Haver Patty, company assigned to the tax number BE03836395263. The company Van Haver Patty is located at the address: Eekhoornstraat 34; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Haver Patty were not found.
The main activity of Van Haver Patty is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Haver Patty is not available. You also can look at reviews of Van Haver Patty, open positions, location of Van Haver Patty on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Haver Patty, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Haver Patty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Haver Patty, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Haver Patty, employees, financial statistics.