Van Haute Kelly

Contactgegevens Van Haute Kelly: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Haute Kelly: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Haute Kelly

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Loystraat 139; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 0478 53 95 46 (+32-0478 53 95 46) 0478 53 95 46 (+32-0478 53 95 46)

Fax (fax): +32 (65) 793-96-93 +32 (65) 793-96-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Haute Kelly: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Haute Kelly"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Haute Kelly"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Haute Kelly, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Haute Kelly. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Haute Kelly, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Haute Kelly. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Haute Kelly
Products information Van Haute Kelly

BTW identificatienummer (tax): BE05495056152
Ondernemingsnummer: 7286651611
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Haute Kelly zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Haute Kelly
(Get full report from official database of BE for Van Haute Kelly)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Haute Kelly
Addition kinds of activities for Van Haute Kelly

599200. Bloemisten | Florists
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
38250214. Instrument shunts | Instrument shunts
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks

Werken bij Van Haute Kelly: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Haute Kelly: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Haute Kelly. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Haute Kelly. Looking for open vacancies in other companies

 • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

 • administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

 • Hulpdrukker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

 • Huishoudhulp (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: WIT TREMELO

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent supermarkt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

 • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • PROJECT ENGINEER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

 • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: THE POWERSHOP

  Type: Vaste Job

  . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Van Haute Kelly in sociale netwerken
Look for responds of Van Haute Kelly in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Haute Kelly. Laat een reactie achter voor Van Haute Kelly. Van Haute Kelly bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Haute Kelly. Leave a respond for Van Haute Kelly. Van Haute Kelly on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Haute Kelly op de google maps. Adres en contacten Van Haute Kelly
Location of Van Haute Kelly on the google maps. Address and contacts of Van Haute Kelly

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Haute Kelly Van Haute Kelly: De Wit W | MERIDIAAN | KOEN HOLLEVOET-LIDOU | FE. MALDAGUE | Gybec BVBA

Other related companies as Van Haute Kelly: De Wit W | MERIDIAAN | KOEN HOLLEVOET-LIDOU | FE. MALDAGUE | Gybec BVBA

Van Haute Kelly is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Haute Kelly, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05495056152. Het bedrijf Van Haute Kelly bevindt zich op het adres: Loystraat 139; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Haute Kelly zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Haute Kelly is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Haute Kelly is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Haute Kelly, openstaande posities, locatie van Van Haute Kelly op de kaart.

Van Haute Kelly is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Haute Kelly, company assigned to the tax number BE05495056152. The company Van Haute Kelly is located at the address: Loystraat 139; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Haute Kelly were not found.
The main activity of Van Haute Kelly is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Haute Kelly is not available. You also can look at reviews of Van Haute Kelly, open positions, location of Van Haute Kelly on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Haute Kelly, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Haute Kelly, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Haute Kelly, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Haute Kelly, employees, financial statistics.