Van Gyseghem G

Contactgegevens Van Gyseghem G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gyseghem G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gyseghem G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 15; 1755; Gooik (Oetingen), België

Telefoon (phone): 054 56 83 95 (+32-054 56 83 95) 054 56 83 95 (+32-054 56 83 95)

Fax (fax): +32 (3) 592-93-60 +32 (3) 592-93-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gyseghem G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gyseghem G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gyseghem G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gyseghem G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gyseghem G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gyseghem G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gyseghem G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gyseghem G
Products information Van Gyseghem G

BTW identificatienummer (tax): BE07110870361
Ondernemingsnummer: 6866699218
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Gyseghem G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gyseghem G
(Get full report from official database of BE for Van Gyseghem G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gyseghem G
Addition kinds of activities for Van Gyseghem G

22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
48320102. Klassiek | Classical
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies
55999902. Go-carts | Go-carts
57139904. tapijten | Rugs
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent

Werken bij Van Gyseghem G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gyseghem G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gyseghem G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gyseghem G. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

 • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

 • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DOMO MEUBELEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

 • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ABC Groep

  Type: Vaste Job

  Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

 • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Service medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 2THELOO

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Van Gyseghem G in sociale netwerken
Look for responds of Van Gyseghem G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gyseghem G. Laat een reactie achter voor Van Gyseghem G. Van Gyseghem G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gyseghem G. Leave a respond for Van Gyseghem G. Van Gyseghem G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gyseghem G op de google maps. Adres en contacten Van Gyseghem G
Location of Van Gyseghem G on the google maps. Address and contacts of Van Gyseghem G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gyseghem G Van Gyseghem G: Colpaert Dirk BVBA | DESTRA DATA-VAN GANSEWINKEL | BAELEN EMPIRE PIPE | LAURENT MARTIN | O' COOL

Other related companies as Van Gyseghem G: Colpaert Dirk BVBA | DESTRA DATA-VAN GANSEWINKEL | BAELEN EMPIRE PIPE | LAURENT MARTIN | O' COOL

Van Gyseghem G is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gyseghem G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07110870361. Het bedrijf Van Gyseghem G bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 15; 1755; Gooik (Oetingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Gyseghem G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gyseghem G is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gyseghem G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gyseghem G, openstaande posities, locatie van Van Gyseghem G op de kaart.

Van Gyseghem G is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gyseghem G, company assigned to the tax number BE07110870361. The company Van Gyseghem G is located at the address: Kasteelstraat 15; 1755; Gooik (Oetingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Gyseghem G were not found.
The main activity of Van Gyseghem G is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gyseghem G is not available. You also can look at reviews of Van Gyseghem G, open positions, location of Van Gyseghem G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gyseghem G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gyseghem G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gyseghem G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gyseghem G, employees, financial statistics.