Van Genechten Elly

Contactgegevens Van Genechten Elly: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Genechten Elly: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Genechten Elly

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 57; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 49 08 (+32-014 81 49 08) 014 81 49 08 (+32-014 81 49 08)

Fax (fax): +32 (2) 195-87-68 +32 (2) 195-87-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Genechten Elly: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Genechten Elly"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Genechten Elly"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Genechten Elly, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Genechten Elly. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Genechten Elly, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Genechten Elly. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Genechten Elly
Products information Van Genechten Elly

BTW identificatienummer (tax): BE01117828369
Ondernemingsnummer: 3163208007
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Van Genechten Elly zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Genechten Elly
(Get full report from official database of BE for Van Genechten Elly)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Genechten Elly
Addition kinds of activities for Van Genechten Elly

20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
33559901. Slakken, aluminium | Slugs, aluminum
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
50650306. diodes | Diodes
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij Van Genechten Elly: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Genechten Elly: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Genechten Elly. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Genechten Elly. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

 • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

 • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

 • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

 • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEXTIEL TROCH

  Type: Vaste Job

  U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

 • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

 • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Teqoia Antwerpen

  Type: Vaste Job

  De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • Informaticaleerkracht (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE LIFT

  Type: Zelfstandige activiteit

  School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

Zoek naar antwoorden van Van Genechten Elly in sociale netwerken
Look for responds of Van Genechten Elly in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Genechten Elly. Laat een reactie achter voor Van Genechten Elly. Van Genechten Elly bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Genechten Elly. Leave a respond for Van Genechten Elly. Van Genechten Elly on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Genechten Elly op de google maps. Adres en contacten Van Genechten Elly
Location of Van Genechten Elly on the google maps. Address and contacts of Van Genechten Elly

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Genechten Elly Van Genechten Elly: REZINAL NV | JACOBS ROBERT ZAKENKANTOOR | ST?PHANE GROSFILS | GILBERT CASIER | Epicentre (L')

Other related companies as Van Genechten Elly: REZINAL NV | JACOBS ROBERT ZAKENKANTOOR | ST?PHANE GROSFILS | GILBERT CASIER | Epicentre (L')

Van Genechten Elly is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Genechten Elly, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01117828369. Het bedrijf Van Genechten Elly bevindt zich op het adres: Kerkstraat 57; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Genechten Elly zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Genechten Elly is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Genechten Elly is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Genechten Elly, openstaande posities, locatie van Van Genechten Elly op de kaart.

Van Genechten Elly is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Genechten Elly, company assigned to the tax number BE01117828369. The company Van Genechten Elly is located at the address: Kerkstraat 57; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Genechten Elly were not found.
The main activity of Van Genechten Elly is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Genechten Elly is not available. You also can look at reviews of Van Genechten Elly, open positions, location of Van Genechten Elly on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Genechten Elly, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Genechten Elly, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Genechten Elly, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Genechten Elly, employees, financial statistics.