Van Gansewinkel K Mevr

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Gansewinkel K Mevr
Private companiesTransportation by Air • Van Gansewinkel K Mevr

Contactgegevens Van Gansewinkel K Mevr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gansewinkel K Mevr: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gansewinkel K Mevr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlaan 30; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 26 22 10 (+32-016 26 22 10) 016 26 22 10 (+32-016 26 22 10)

Fax (fax): +32 (13) 286-83-86 +32 (13) 286-83-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gansewinkel K Mevr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gansewinkel K Mevr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gansewinkel K Mevr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gansewinkel K Mevr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gansewinkel K Mevr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gansewinkel K Mevr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gansewinkel K Mevr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gansewinkel K Mevr
Products information Van Gansewinkel K Mevr

BTW identificatienummer (tax): BE05312957763
Ondernemingsnummer: 4855651855
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Gansewinkel K Mevr zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gansewinkel K Mevr
(Get full report from official database of BE for Van Gansewinkel K Mevr)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gansewinkel K Mevr
Addition kinds of activities for Van Gansewinkel K Mevr

17999927. Posthole graven | Posthole digging
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
51379902. Ziekenhuisjurken, vrouwen en kinderen | Hospital gowns, women's and children's
51450205. zoute krakelingen | Pretzels
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)

Werken bij Van Gansewinkel K Mevr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gansewinkel K Mevr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gansewinkel K Mevr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gansewinkel K Mevr. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

 • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KORDEKOR

  Type: Vaste Job

  KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

 • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

 • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VK ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

Zoek naar antwoorden van Van Gansewinkel K Mevr in sociale netwerken
Look for responds of Van Gansewinkel K Mevr in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gansewinkel K Mevr. Laat een reactie achter voor Van Gansewinkel K Mevr. Van Gansewinkel K Mevr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gansewinkel K Mevr. Leave a respond for Van Gansewinkel K Mevr. Van Gansewinkel K Mevr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gansewinkel K Mevr op de google maps. Adres en contacten Van Gansewinkel K Mevr
Location of Van Gansewinkel K Mevr on the google maps. Address and contacts of Van Gansewinkel K Mevr

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gansewinkel K Mevr Van Gansewinkel K Mevr: ANNABELLE COIFFURE | COBBAERT | Verhalen verteller | Van Damme P | JEAN MACHIELS

Other related companies as Van Gansewinkel K Mevr: ANNABELLE COIFFURE | COBBAERT | Verhalen verteller | Van Damme P | JEAN MACHIELS

Van Gansewinkel K Mevr is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gansewinkel K Mevr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05312957763. Het bedrijf Van Gansewinkel K Mevr bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 30; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Gansewinkel K Mevr zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gansewinkel K Mevr is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gansewinkel K Mevr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gansewinkel K Mevr, openstaande posities, locatie van Van Gansewinkel K Mevr op de kaart.

Van Gansewinkel K Mevr is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gansewinkel K Mevr, company assigned to the tax number BE05312957763. The company Van Gansewinkel K Mevr is located at the address: Koning Albertlaan 30; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Gansewinkel K Mevr were not found.
The main activity of Van Gansewinkel K Mevr is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gansewinkel K Mevr is not available. You also can look at reviews of Van Gansewinkel K Mevr, open positions, location of Van Gansewinkel K Mevr on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gansewinkel K Mevr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gansewinkel K Mevr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gansewinkel K Mevr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gansewinkel K Mevr, employees, financial statistics.