Van Espen Ilse

Contactgegevens Van Espen Ilse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Espen Ilse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Espen Ilse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Raystraat 70; 3130; Begijnendijk (Betekom), België

Telefoon (phone): 016 57 13 73 (+32-016 57 13 73) 016 57 13 73 (+32-016 57 13 73)

Fax (fax): +32 (3) 745-63-26 +32 (3) 745-63-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Espen Ilse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Espen Ilse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Espen Ilse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Espen Ilse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Espen Ilse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Espen Ilse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Espen Ilse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Espen Ilse
Products information Van Espen Ilse

BTW identificatienummer (tax): BE04771881103
Ondernemingsnummer: 6035034179
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Espen Ilse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Espen Ilse
(Get full report from official database of BE for Van Espen Ilse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Espen Ilse
Addition kinds of activities for Van Espen Ilse

911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
51699906. explosieven | Explosives

Werken bij Van Espen Ilse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Espen Ilse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Espen Ilse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Espen Ilse. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

 • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

 • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

 • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Projectleider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

 • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

 • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: JOXX

  Type: Studentenjob

  Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

 • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

 • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

 • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van Van Espen Ilse in sociale netwerken
Look for responds of Van Espen Ilse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Espen Ilse. Laat een reactie achter voor Van Espen Ilse. Van Espen Ilse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Espen Ilse. Leave a respond for Van Espen Ilse. Van Espen Ilse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Espen Ilse op de google maps. Adres en contacten Van Espen Ilse
Location of Van Espen Ilse on the google maps. Address and contacts of Van Espen Ilse

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Espen Ilse Van Espen Ilse: MARTINE HAMOLINE | SPORTHAL OUDEGEM | TOPS FOODS | Engiconcept SPRL | S.D.I.

Other related companies as Van Espen Ilse: MARTINE HAMOLINE | SPORTHAL OUDEGEM | TOPS FOODS | Engiconcept SPRL | S.D.I.

Van Espen Ilse is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Espen Ilse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04771881103. Het bedrijf Van Espen Ilse bevindt zich op het adres: Raystraat 70; 3130; Begijnendijk (Betekom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Espen Ilse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Espen Ilse is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Espen Ilse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Espen Ilse, openstaande posities, locatie van Van Espen Ilse op de kaart.

Van Espen Ilse is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Espen Ilse, company assigned to the tax number BE04771881103. The company Van Espen Ilse is located at the address: Raystraat 70; 3130; Begijnendijk (Betekom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Espen Ilse were not found.
The main activity of Van Espen Ilse is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Espen Ilse is not available. You also can look at reviews of Van Espen Ilse, open positions, location of Van Espen Ilse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Espen Ilse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Espen Ilse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Espen Ilse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Espen Ilse, employees, financial statistics.