Van Echelpoel Marijke

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Van Echelpoel Marijke
Private companiesTransportation Services • Van Echelpoel Marijke

Contactgegevens Van Echelpoel Marijke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Echelpoel Marijke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Echelpoel Marijke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 192; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 644 59 90; 0486 33 10 91 (+32-03 644 59 90; 0486 33 10 91) 03 644 59 90; 0486 33 10 91 (+32-03 644 59 90; 0486 33 10 91)

Fax (fax): +32 (82) 596-66-83 +32 (82) 596-66-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Echelpoel Marijke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Echelpoel Marijke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Echelpoel Marijke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Echelpoel Marijke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Echelpoel Marijke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Echelpoel Marijke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Echelpoel Marijke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Echelpoel Marijke
Products information Van Echelpoel Marijke

BTW identificatienummer (tax): BE07591522216
Ondernemingsnummer: 9428161621
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Echelpoel Marijke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Echelpoel Marijke
(Get full report from official database of BE for Van Echelpoel Marijke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Echelpoel Marijke
Addition kinds of activities for Van Echelpoel Marijke

3142. Huis slippers | House slippers
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service

Werken bij Van Echelpoel Marijke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Echelpoel Marijke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Echelpoel Marijke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Echelpoel Marijke. Looking for open vacancies in other companies

 • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

 • studente charcuterie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

 • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

 • Creator (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

  Type: Vaste Job

  Project, concept en product designer.

 • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

 • Software Designer Java (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Werfreserve

  Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van Van Echelpoel Marijke in sociale netwerken
Look for responds of Van Echelpoel Marijke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Echelpoel Marijke. Laat een reactie achter voor Van Echelpoel Marijke. Van Echelpoel Marijke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Echelpoel Marijke. Leave a respond for Van Echelpoel Marijke. Van Echelpoel Marijke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Echelpoel Marijke op de google maps. Adres en contacten Van Echelpoel Marijke
Location of Van Echelpoel Marijke on the google maps. Address and contacts of Van Echelpoel Marijke

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Echelpoel Marijke Van Echelpoel Marijke: INSTITUT BLEU MARINE | Lamotte Heidi | A. ABBELOOS | Sirkant NV | Lesseigne

Other related companies as Van Echelpoel Marijke: INSTITUT BLEU MARINE | Lamotte Heidi | A. ABBELOOS | Sirkant NV | Lesseigne

Van Echelpoel Marijke is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Echelpoel Marijke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591522216. Het bedrijf Van Echelpoel Marijke bevindt zich op het adres: Ringlaan 192; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Echelpoel Marijke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Echelpoel Marijke is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Echelpoel Marijke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Echelpoel Marijke, openstaande posities, locatie van Van Echelpoel Marijke op de kaart.

Van Echelpoel Marijke is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Echelpoel Marijke, company assigned to the tax number BE07591522216. The company Van Echelpoel Marijke is located at the address: Ringlaan 192; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Echelpoel Marijke were not found.
The main activity of Van Echelpoel Marijke is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Echelpoel Marijke is not available. You also can look at reviews of Van Echelpoel Marijke, open positions, location of Van Echelpoel Marijke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Echelpoel Marijke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Echelpoel Marijke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Echelpoel Marijke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Echelpoel Marijke, employees, financial statistics.