Van Echelpoel M

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Van Echelpoel M

Contactgegevens Van Echelpoel M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Echelpoel M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Echelpoel M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleidallaan 31; 2620; Hemiksem, België

Telefoon (phone): 03 887 08 62 (+32-03 887 08 62) 03 887 08 62 (+32-03 887 08 62)

Fax (fax): +32 (11) 725-24-26 +32 (11) 725-24-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Echelpoel M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Echelpoel M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Echelpoel M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Echelpoel M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Echelpoel M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Echelpoel M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Echelpoel M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Echelpoel M
Products information Van Echelpoel M

BTW identificatienummer (tax): BE08142761230
Ondernemingsnummer: 8642364501
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Echelpoel M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Echelpoel M
(Get full report from official database of BE for Van Echelpoel M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Echelpoel M
Addition kinds of activities for Van Echelpoel M

22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
36250101. Accessoires voor motorbesturing, inclusief overbelastingsrelais | Motor control accessories, including overload relays
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij Van Echelpoel M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Echelpoel M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Echelpoel M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Echelpoel M. Looking for open vacancies in other companies

 • Vloerder (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

 • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: 3D-ICT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

 • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PASSION4BIZZ

  Type: Vaste Job

  Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

 • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Van Echelpoel M in sociale netwerken
Look for responds of Van Echelpoel M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Echelpoel M. Laat een reactie achter voor Van Echelpoel M. Van Echelpoel M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Echelpoel M. Leave a respond for Van Echelpoel M. Van Echelpoel M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Echelpoel M op de google maps. Adres en contacten Van Echelpoel M
Location of Van Echelpoel M on the google maps. Address and contacts of Van Echelpoel M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Echelpoel M Van Echelpoel M: ZARA | BURO-SERVICES | PEINTURE ANDENNAISE | F. SCHILLEMANS | COUNTRY & CITY GARDENS

Other related companies as Van Echelpoel M: ZARA | BURO-SERVICES | PEINTURE ANDENNAISE | F. SCHILLEMANS | COUNTRY & CITY GARDENS

Van Echelpoel M is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Echelpoel M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08142761230. Het bedrijf Van Echelpoel M bevindt zich op het adres: Kleidallaan 31; 2620; Hemiksem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Echelpoel M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Echelpoel M is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Echelpoel M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Echelpoel M, openstaande posities, locatie van Van Echelpoel M op de kaart.

Van Echelpoel M is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Echelpoel M, company assigned to the tax number BE08142761230. The company Van Echelpoel M is located at the address: Kleidallaan 31; 2620; Hemiksem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Echelpoel M were not found.
The main activity of Van Echelpoel M is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Echelpoel M is not available. You also can look at reviews of Van Echelpoel M, open positions, location of Van Echelpoel M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Echelpoel M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Echelpoel M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Echelpoel M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Echelpoel M, employees, financial statistics.