Van Driessche Beatrijs

Contactgegevens Van Driessche Beatrijs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Driessche Beatrijs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Driessche Beatrijs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terhagenstraat 10; 1755; Gooik, België

Telefoon (phone): 054 33 35 16 (+32-054 33 35 16) 054 33 35 16 (+32-054 33 35 16)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Driessche Beatrijs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Driessche Beatrijs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Driessche Beatrijs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Driessche Beatrijs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Driessche Beatrijs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Driessche Beatrijs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Driessche Beatrijs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Driessche Beatrijs
Products information Van Driessche Beatrijs

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Driessche Beatrijs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Driessche Beatrijs
(Get full report from official database of BE for Van Driessche Beatrijs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Driessche Beatrijs
Addition kinds of activities for Van Driessche Beatrijs

078201. Tuin diensten | Garden services
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij Van Driessche Beatrijs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Driessche Beatrijs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Driessche Beatrijs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Driessche Beatrijs. Looking for open vacancies in other companies

 • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

 • Techniekers (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

 • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Connexis Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Sales & Marketing manager (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: IC-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

 • tai chi instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Van Driessche Beatrijs in sociale netwerken
Look for responds of Van Driessche Beatrijs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Driessche Beatrijs. Laat een reactie achter voor Van Driessche Beatrijs. Van Driessche Beatrijs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Driessche Beatrijs. Leave a respond for Van Driessche Beatrijs. Van Driessche Beatrijs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Driessche Beatrijs op de google maps. Adres en contacten Van Driessche Beatrijs
Location of Van Driessche Beatrijs on the google maps. Address and contacts of Van Driessche Beatrijs

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Driessche Beatrijs Van Driessche Beatrijs: WILLY BLANCKAERT | C.S. MECHELEN A.D. MAAS | PAUL TIMMERMANS | TAVERNE WIMBLEDON | FA. PLUYS L. & ZN.

Other related companies as Van Driessche Beatrijs: WILLY BLANCKAERT | C.S. MECHELEN A.D. MAAS | PAUL TIMMERMANS | TAVERNE WIMBLEDON | FA. PLUYS L. & ZN.

Van Driessche Beatrijs is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Driessche Beatrijs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf Van Driessche Beatrijs bevindt zich op het adres: Terhagenstraat 10; 1755; Gooik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Driessche Beatrijs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Driessche Beatrijs is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Driessche Beatrijs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Driessche Beatrijs, openstaande posities, locatie van Van Driessche Beatrijs op de kaart.

Van Driessche Beatrijs is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Driessche Beatrijs, company assigned to the tax number BE07001556396. The company Van Driessche Beatrijs is located at the address: Terhagenstraat 10; 1755; Gooik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Driessche Beatrijs were not found.
The main activity of Van Driessche Beatrijs is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Driessche Beatrijs is not available. You also can look at reviews of Van Driessche Beatrijs, open positions, location of Van Driessche Beatrijs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Driessche Beatrijs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Driessche Beatrijs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Driessche Beatrijs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Driessche Beatrijs, employees, financial statistics.