Van Dorpe Guy

Contactgegevens Van Dorpe Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dorpe Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dorpe Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue A.J. Slegers 80; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 762 71 40 (+32-02 762 71 40) 02 762 71 40 (+32-02 762 71 40)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dorpe Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dorpe Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dorpe Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dorpe Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dorpe Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dorpe Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dorpe Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dorpe Guy
Products information Van Dorpe Guy

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Dorpe Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dorpe Guy
(Get full report from official database of BE for Van Dorpe Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dorpe Guy
Addition kinds of activities for Van Dorpe Guy

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
22539902. Verf en afwerking breien bovenkleding, excl. | Dyeing and finishing knit outerwear, excl. hosiery and glove
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand

Werken bij Van Dorpe Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dorpe Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dorpe Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dorpe Guy. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

 • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

 • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

 • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VMMC

  Type: Vaste Job

  Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

 • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

 • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

  Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van Van Dorpe Guy in sociale netwerken
Look for responds of Van Dorpe Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dorpe Guy. Laat een reactie achter voor Van Dorpe Guy. Van Dorpe Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dorpe Guy. Leave a respond for Van Dorpe Guy. Van Dorpe Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dorpe Guy op de google maps. Adres en contacten Van Dorpe Guy
Location of Van Dorpe Guy on the google maps. Address and contacts of Van Dorpe Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dorpe Guy Van Dorpe Guy: REDANT BANDENBEDRIJF | L.A. Software | Abeloos J | JILLALI EL GHARIAOUI | FE. ART'ELEC

Other related companies as Van Dorpe Guy: REDANT BANDENBEDRIJF | L.A. Software | Abeloos J | JILLALI EL GHARIAOUI | FE. ART'ELEC

Van Dorpe Guy is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dorpe Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf Van Dorpe Guy bevindt zich op het adres: Avenue A.J. Slegers 80; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dorpe Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dorpe Guy is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dorpe Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dorpe Guy, openstaande posities, locatie van Van Dorpe Guy op de kaart.

Van Dorpe Guy is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dorpe Guy, company assigned to the tax number BE03742462158. The company Van Dorpe Guy is located at the address: Avenue A.J. Slegers 80; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dorpe Guy were not found.
The main activity of Van Dorpe Guy is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dorpe Guy is not available. You also can look at reviews of Van Dorpe Guy, open positions, location of Van Dorpe Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dorpe Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dorpe Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dorpe Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dorpe Guy, employees, financial statistics.