Van Deun Luc

Contactgegevens Van Deun Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Deun Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Deun Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel De Preterlei 19-21; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 236 81 82 (+32-03 236 81 82) 03 236 81 82 (+32-03 236 81 82)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Deun Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Deun Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Deun Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Deun Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Deun Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Deun Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Deun Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Deun Luc
Products information Van Deun Luc

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Deun Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Deun Luc
(Get full report from official database of BE for Van Deun Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Deun Luc
Addition kinds of activities for Van Deun Luc

20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
28340603. Lip balms | Lip balms
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of

Werken bij Van Deun Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Deun Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Deun Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Deun Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Van Deun Luc in sociale netwerken
Look for responds of Van Deun Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Deun Luc. Laat een reactie achter voor Van Deun Luc. Van Deun Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Deun Luc. Leave a respond for Van Deun Luc. Van Deun Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Deun Luc op de google maps. Adres en contacten Van Deun Luc
Location of Van Deun Luc on the google maps. Address and contacts of Van Deun Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Deun Luc Van Deun Luc: PROSPERITY SHOP | Houbart | JACQUELLINE VERDONCK | FRANK DEVOS | RIJSCHOOL V.R.G.

Other related companies as Van Deun Luc: PROSPERITY SHOP | Houbart | JACQUELLINE VERDONCK | FRANK DEVOS | RIJSCHOOL V.R.G.

Van Deun Luc is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Deun Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf Van Deun Luc bevindt zich op het adres: Karel De Preterlei 19-21; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Deun Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Deun Luc is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Deun Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Deun Luc, openstaande posities, locatie van Van Deun Luc op de kaart.

Van Deun Luc is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Deun Luc, company assigned to the tax number BE05861175537. The company Van Deun Luc is located at the address: Karel De Preterlei 19-21; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Deun Luc were not found.
The main activity of Van Deun Luc is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Deun Luc is not available. You also can look at reviews of Van Deun Luc, open positions, location of Van Deun Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Deun Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Deun Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Deun Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Deun Luc, employees, financial statistics.