Van Dessel Paul

Contactgegevens Van Dessel Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dessel Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dessel Paul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Aarschotsebaan 22A; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 43 70 (+32-015 22 43 70) 015 22 43 70 (+32-015 22 43 70)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dessel Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dessel Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dessel Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dessel Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dessel Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dessel Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dessel Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dessel Paul
Products information Van Dessel Paul

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Dessel Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dessel Paul
(Get full report from official database of BE for Van Dessel Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dessel Paul
Addition kinds of activities for Van Dessel Paul

10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
22519900. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
55510400. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment

Werken bij Van Dessel Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dessel Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dessel Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dessel Paul. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

 • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

 • LOODGIETER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

 • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

 • Lifttechnieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar suzy.[email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

 • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

 • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

 • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

  Type: Flexijob

  Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

 • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILY DRIVE

  Type: Flexijob

  Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van Van Dessel Paul in sociale netwerken
Look for responds of Van Dessel Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dessel Paul. Laat een reactie achter voor Van Dessel Paul. Van Dessel Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dessel Paul. Leave a respond for Van Dessel Paul. Van Dessel Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dessel Paul op de google maps. Adres en contacten Van Dessel Paul
Location of Van Dessel Paul on the google maps. Address and contacts of Van Dessel Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dessel Paul Van Dessel Paul: Welding Products BVBA | MOULIN DE LA HAYE | Premereur | BEATRICE COCKX | JACQUES HOORNAERT

Other related companies as Van Dessel Paul: Welding Products BVBA | MOULIN DE LA HAYE | Premereur | BEATRICE COCKX | JACQUES HOORNAERT

Van Dessel Paul is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dessel Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf Van Dessel Paul bevindt zich op het adres: Oude Aarschotsebaan 22A; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dessel Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dessel Paul is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dessel Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dessel Paul, openstaande posities, locatie van Van Dessel Paul op de kaart.

Van Dessel Paul is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dessel Paul, company assigned to the tax number BE08350402832. The company Van Dessel Paul is located at the address: Oude Aarschotsebaan 22A; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dessel Paul were not found.
The main activity of Van Dessel Paul is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dessel Paul is not available. You also can look at reviews of Van Dessel Paul, open positions, location of Van Dessel Paul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dessel Paul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dessel Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dessel Paul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dessel Paul, employees, financial statistics.