Van Der Wilt Bernard

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Van Der Wilt Bernard
Private companiesApparel and Accessory Stores • Van Der Wilt Bernard

Contactgegevens Van Der Wilt Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Wilt Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Wilt Bernard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Exposition 406-14; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 479 20 65 (+32-02 479 20 65) 02 479 20 65 (+32-02 479 20 65)

Fax (fax): 02 479 20 65 (+32-02 479 20 65) 02 479 20 65 (+32-02 479 20 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Wilt Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Wilt Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Wilt Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Wilt Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Wilt Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Wilt Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Wilt Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Wilt Bernard
Products information Van Der Wilt Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE01872314453
Ondernemingsnummer: 1249114990
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van Der Wilt Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Wilt Bernard
(Get full report from official database of BE for Van Der Wilt Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Wilt Bernard
Addition kinds of activities for Van Der Wilt Bernard

239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
20660100. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
28920204. Cycloniet, rdx | Cyclonite, rdx
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops

Werken bij Van Der Wilt Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Wilt Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Wilt Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Wilt Bernard. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

 • Huishoudhulp Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

 • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

 • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ARDO

  Type: Vaste Job

  Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

 • KELNER (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

 • DIËTIST m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van Van Der Wilt Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Wilt Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Wilt Bernard. Laat een reactie achter voor Van Der Wilt Bernard. Van Der Wilt Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Wilt Bernard. Leave a respond for Van Der Wilt Bernard. Van Der Wilt Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Wilt Bernard op de google maps. Adres en contacten Van Der Wilt Bernard
Location of Van Der Wilt Bernard on the google maps. Address and contacts of Van Der Wilt Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Wilt Bernard Van Der Wilt Bernard: Dematex SA | PآTISSERIE HODE | ATLANTIC BUILDERS | Van Droogenbroeck | JACOBUS LEEN

Other related companies as Van Der Wilt Bernard: Dematex SA | PآTISSERIE HODE | ATLANTIC BUILDERS | Van Droogenbroeck | JACOBUS LEEN

Van Der Wilt Bernard is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Wilt Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01872314453. Het bedrijf Van Der Wilt Bernard bevindt zich op het adres: Avenue de l'Exposition 406-14; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Der Wilt Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Wilt Bernard is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Wilt Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Wilt Bernard, openstaande posities, locatie van Van Der Wilt Bernard op de kaart.

Van Der Wilt Bernard is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Wilt Bernard, company assigned to the tax number BE01872314453. The company Van Der Wilt Bernard is located at the address: Avenue de l'Exposition 406-14; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Der Wilt Bernard were not found.
The main activity of Van Der Wilt Bernard is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Wilt Bernard is not available. You also can look at reviews of Van Der Wilt Bernard, open positions, location of Van Der Wilt Bernard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Wilt Bernard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Wilt Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Wilt Bernard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Wilt Bernard, employees, financial statistics.